Haász Rudi barátom levele

2023. március 28. 22:02

Ezt történik, amikor létezhet egy „Rainbow Reload” nevű fegyveres transz-szervezet az USA-ban.

2023. március 28. 22:02
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

Nashville: Az elkövető transznemű nőnek vallja magát

Colorado Spring: Az elkövetőt nem binárisként azonosítják

Denver: Az elkövetőt transzneműként azonosítják

Aberdeen: Az elkövető egy transznemű feka

Ahogy Dezse Balázs kolléga írta: Ez történik, amikor valakit, aki zavart, bizonytalan, depresszióval küzd, identitás nélküli folyamatosan dicsérsz, bátornak nevezel, közben hergeled és erősíted benne, hogy gyönyörű, jól csinálja, és mindenki más egy szardarab. Ezt történik, amikor létezhet egy »Rainbow Reload« nevű fegyveres transz-szervezet az USA-ban, aminek célja, hogy megvédjék magukat az LMBTQ+ embereket fenyegető “ciszheteróktól.”

Nyitókép: Metropolitan Nashville Police Department / AFP

***

Itt a videó arról, ahogy a rendőrök lelövik a transznemű iskolai ámokfutót | Mandiner

A 28 éves Audrey Hale hat ember életét oltotta ki, mielőtt az egyenruhások végeztek vele.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2023. március 29. 16:07
ez a terrorista keresztény is volt. óvatosan a kereszténnyel, mert ez történik, ha valaki ostoba, dedós mesékben hisz... avagy egy másik fideszes bonmot alapján mindegyik keresztény egy potenciális terrorista.
Vakfolt
2023. március 29. 15:00
Egy csoportot dédelgetni és bemesélni nekik, hogy ők az űbermens? Miért olyan ismerős ez nekem?
Backstab
2023. március 29. 11:58
Mar legalabb 20 eve rakatnak minden iskolaba 024 be egy fel automataval felszerelt ort. Aki be lep ilyen szandekkal az elso dolga legyen hogy le durrantsa . Leggazdagabb orszag es nem tellik biztonsagi orre.
levig79
2023. március 29. 07:05
Az a baj, hogy ezeket a lelki sérült embereket ezzel az Lmbtq szarsággsal nem arról biztosítják, hogy elfogadják ilyennek, hanem tüzelik, hogy joga van gyűlölni mindenkit, aki normális, és a frusztrációját is levezetheti: ki parádékon vonaglik, ki pedig gyilkol. Éljék a kibaszott éketüket, nem érdekel, de hagyják békén a társadalom 99 százalékát. Le se szarnánk őket, ha nem erőltetnék ezt a szart!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!