Mi értjük

2023. február 11. 06:59

Az élet értelme önmaga. El fog menni. De míg marad, hadd éljen! Méltóságban.

2023. február 11. 06:59
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Nézem ezt a sok helyen megjelent csodálatos képet. Görög tűzoltó menti a kapaszkodó török kislányt. Ellenség menti ellenség életét. Ellenség?

Tegnap Kordás Laci temetésén valami olyasmit mondtam, hogy az élet értelme önmaga. Laci halálába beletört a szívem. Két kisfiú és egy feleség maradt ott, a romok szorítanak. Tudjuk a dolgunk.

A halálraítélt mosolygós hős, Mécs Imre temetése csak ezután jött. Sok volt a búcsú könnye egy napra. Fejet és lelket hajtva szaladtam a fájdalom elől. Ki mennyit bír.

Akik játszanak az életünkkel, azoknak is mondom: az élet értelme önmaga. El fog menni. De míg marad, hadd éljen! Méltóságban.

Mi értjük.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó Szabó
2023. február 12. 11:31
Nagyon szép a gondolat lenne ha nem a te szádból hangzana el!! Így csak egy üres frázis.
cutcopy
2023. február 12. 08:06
"Mécs Imre temetése csak ezután jött. Sok volt a búcsú könnye egy napra. Fejet és lelket hajtva szaladtam a fájdalom elől" Fájt hogy ti ítéltétek halálra, mi..?
-Zsolt-
2023. február 12. 04:32
Mécs Imre, Göncz Árpád, Nagy Imre... Ezek ma már a rendszer ellenségei. A rendszer barátai az orosz tankok. Ruszkik vissza!
Házam Hazája
2023. február 12. 00:11
Akkor miért vinnyogsz, miközben neked csak a "céged" omladozik? Fiad vinnyogásától félsz a legjobban? Nem kell paszuly palotában élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!