A baloldalnak ma egyszerre ellenfele a progresszív és a populista jobboldal

2023. február 27. 16:19

Elly Schlein lett az olasz kaviárbaloldal új vezére.

2023. február 27. 16:19
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Elly Schlein lett az olasz kaviárbaloldal új vezére, Giorgia Meloni reménybeli kihívója. Reménybeli – én például abban reménykedem, hogy ehhez azért a M5S-nek és Giuseppe Contenak is lesz néhány szava. A történet ezzel együtt tanulságos. Schlein amerikai állampolgár is, hibátlanul progresszív karrierrel a háta mögött.

Miután önkénteskedett az Obama-kampányokban, #OccupyPD néven otthon indított kampányt és lássunk csodát, egy mikropárt élén tényleg elfoglalta a PD blokkját. A schleini »occupy« pontos lenyomata a progresszív elcsatornázásnak, az európai baloldal progresszív gyarmatosításának és Európa kívülről vezéreltségének. A baloldalnak ma egyszerre ellenfele a progresszív és a populista jobboldal.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. március 01. 15:53
Én csípem Schiffert, de neki még a szar is ízetlen néha XDDDDDDDDDDDDD
ericco
2023. február 28. 09:55
Micsoda megfejtes! Ez a Schiffer egy geniusz, ezt a szintet nagyon nehez elerni. A jobboldal ellenfele egyszerre a baloldal es a populista, alt-right szelsojobb. Nahat, megis sikerult, en is zseni vagyok!
Minnie
2023. február 27. 21:38
Elly is megvett ember , mint a magyarországi ellenzék.
Hangillat
2023. február 27. 21:12
"A baloldalnak ma egyszerre ellenfele a progresszív és a populista jobboldal." ... és saját maga.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!