Nem az akkumulátorgyárakra!

2023. február 02. 22:37

A hatalom emberei után most már az egész kormányzati propagandagépezet igyekszik teljesen elferdíteni az igazságot.

2023. február 02. 22:37
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Debrecen, Győr, Göd, Nyíregyháza

Hogy mi a közös ezekben a a városokban? Hogy a települések vezetői a kormánnyal együttműködve, a helyiek előzetes megkérdezése nélkül, a civilek kizárásával döntöttek arról, hogy környezetkárosító üzemeket hoznak létre. Látható az elmúlt hetek tapasztalatai alapján, hogy a helyben élők nem kérnek ezekből az üzemekből. A hatalom és helyi kiskirályai azonban mit sem törődnek a választóikkal, fittyet hánynak a mezőgazdaságnak és a környezetnek okozott károkkal.

A hatalom emberei, a polgármesterek, a főispánok után most már az egész kormányzati propagandagépezet igyekszik teljesen elferdíteni az igazságot, mind a beruházásokról, mind pedig az ellene tüntető civilekről. A recept a szokásos: akinek a háta nem hajlik meg és nem engedelmeskedik a hatalomnak, amely idegen érdekeket szolgál, az nem lehet más, csak ballib, brüsszelita sorosbérenc. Undorral figyelem azt a fajta kommunikációt, amely kormányzati és rogáni intelmekre saját állampolgárait hazugsággal rágalmazza, köpködi és vádaskodik. Nekik már semmi sem szent, de legfőképpen az oly sokszor hazug módon emlegetett magyarok érdekei.

‌Álljunk oda a jövőjüket, a biztonságukat és az egészségüket féltő civilek mellé!

NEM az akkumulátorgyárakra!

NEM a kormány és polgármesterei idegeneket szolgáló politikájára és beruházásaira!

NEM a hazug propagandára!”

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2023. február 04. 03:22
Nem a libsikre
masikhozzaszolo
2023. február 03. 22:30
Hallgassunk a Professzor Emeritiusra, aki a kádban mossa az akkumulátoros rollerét, akkuban offé, és a napelematomerőműakkumulátor szerkezetről adott be doktorit? De nem fogadták, el. Ezért ne hallgassunk rá!
Onurisz
2023. február 03. 15:24
Olyan sok meggyőző érvet olvasok ott fenn, hogy kénytelen vagyok egyetérteni: "NEM a hazug propagandára!”
Megtalálta
2023. február 03. 13:33
Féleszű.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!