Tóta W. továbbra is fenntartja karácsonykor írt keresztényellenes gondolatait

2023. január 23. 12:04

Szerinte „a fel-, meg- és elmeháborodottak túlnyomó többsége valamely prolietető vályúból olvasta ki, hogy neki fel kell háborodnia”.

2023. január 23. 12:04
null

Tóta W. Árpád még karácsonykor jelentkezett egy HVG-s publicisztikával, úgy gondolta, ez a megfelelő időpont, hogy közölje: „a Biblia már ránézésre is dajkamese”, Jézust pedig szerinte lassanként visszateszi a mesekönyvek közé Európa népe. Egy hónappal később pedig újabb írással jelentkezett, ezt már csak Facebook-oldalán tette közzé, és azzal kezdi: „remélem, kiöklendezte magát kedvére mindenki, aki szeret öklendeni”.

Karácsonyi írása kapcsán azt mondja, „az a problémájuk szerencsétleneknek, hogy egyáltalán bárhol megjelenhet ilyen vélemény. Sérti a kis PC-hópelyhek érzéseit. Sajnálom, ennek nem engedhetünk”. Azzal folytatja, „fenntartom viszont a jogot, hogy kifejthessem a saját világnézetemet, mely szerint ez az egész egy mese. Akár karácsonykor is, mert akkor van szezonja”.

A fel-, meg- és elmeháborodottak túlnyomó többsége valamely prolietető vályúból olvasta ki, hogy neki fel kell háborodnia, az eredeti cikket nem is látta, csak a Mandiner, a Magyar Nemzet meg a többi cefréshordó erjesztett verzióját”

– állítja az ateista publicista. 

Majd még tovább megy, azt írja: „gondolkozzunk el, milyen nyomorult élet az, amelyben a legfőbb izgalmat az szolgáltatja, hogy egy értelmiségieknek írt újságban valaki azt írta a Jóstenről, hogy nincs”.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2023. január 25. 00:41
Arra azért kíváncsi lennék miből él ez a szarkupac
kitiltott
2023. január 25. 00:36
Ez a szarkupac is csak azt bizonyíthatja a saját moslek írásaival hogy semmi baj sincs itt a sajtószabadsággal ..mindenki oda hány ahová akar ..ameddig élnem ütő a villamos (vezető)
syphax
2023. január 24. 07:28
TÓTAVÉ EGY RAKÁS BŰZLŐ-ROTHADÓ SZARKUPAC. SŐT 'ATTÓL UNDORITÓBB KÉPZŐDMÉNY.
5m007h 0p3ra70r
2023. január 24. 04:17
"a Biblia már ránézésre is dajkamese" A biblia mintegy 5000 évnyi ismeretanyag, több esetben kordokumentum. Alig 150 év múlva pontosan ugyanazt fogják gondolni tótavéről amit ő a Bibliáról, bármit is gondol most bármiről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!