Nincstelen miniszterelnökünk halotti tort ül egy olasz tengerparti luxusétteremben

2023. január 05. 10:03

80.000 forintba került az ebédjük, amit „természetesen” nem ők álltak, hiszen nekik erre nem lenne pénzük.

2023. január 05. 10:03
null
Dr. Czeglédy Csaba
Facebook

„… és akkor a puritán életmódjáról híres, szinte nincstelen miniszterelnökünk halotti tort ül egy olasz tengerparti luxusétteremben nyers kagyló, tengeri halak, homár, polipsaláta és Lévai Anikó társaságában.

Megnéztem az étterem árait, nagyságrendileg - ha nem ittak valami nagyon drága bort - 80.000 forintba került az ebédjük, amit »természetesen« nem ők álltak, hiszen nekik erre nem lenne pénzük, hanem a magyar nagykövetség.

Egészségükre!”

Lencsevégre kapták Orbán Viktort Rómában, miután lerótta kegyeletét XVI. Benedek előtt

Orbán Viktor és felesége is Rómában járt, hogy lerója kegyeletét XVI. Benedek előtt. A La Repubblica cikke szerint a magyar miniszterelnök és felesége azután tértek be az olasz fővároshoz tartozó Ostia negyed La Bussola nevű éttermébe, hogy lerótták kegyeletüket XVI. Benedek emeritus pápa ravatalánál.

Nyitókép: Képernyőfotó 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 300 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2023. január 08. 15:07
Orbán két embertől tanult sokat. Kádár Jánostol, hogyan kell a nép szegény fiát eljátszani, és Eichmann-tol, hogyan kell a buta magyart palira-venni. Eichmann azt mondta 44-ben a magyar lakosságnak (elsősorban a zsidóknak), neki csak munkaerő kell, és mindenki hazatérhet a háború után. Orbán pedig azt állította a parlamentben: "Sosem voltam vagyonos, ma sem vagyok, és nem is leszek!" (A buta magyarországi lakosság mind a kettőt elhitte! Volt aki "Waldsee" feliratú levelező lapot kapott, és küldött 10 dollárt Auschwitzba!)
Buta kán
2023. január 06. 18:38
A liberális retardált állatok egy 80ezres vacsorán rugóznak. A csótány és fertelmes sleppje 15 éve 3milliót fizetett egy vacsoráért a Robinson hajón. Az nem baszta a csőrüket. Pitiáner,lúzer,szarevő banda.
sadán
2023. január 06. 16:29
Te ugatsz, aki milliókat loptál el a fasszopó gyurcsánynak, remélem a sitten jól fogod érezni magad. Vazelint ne felejts el vinni magaddal.
Vattaiakos
2023. január 06. 14:39
Érdekes is lenne, ha ott is töltött káposztát enne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!