Megverték Belgiumot, szétverték Brüsszelt

2022. november 28. 14:39

A bosszúálló győztes a hisztis, bosszúálló vesztesnél is rosszabb.

2022. november 28. 14:39
null
László András
Facebook

„Marokkó meglepetés győzelmet aratott Belgium felett a katari foci világbajnokságon. A kettő-nullás győzelem után a többszázezres marokkói diaszpóra egyes szurkolói »örömükben« szétverték Brüsszel egyes negyedeit. A polgármester arra kérte a polgárokat, hogy kerüljék el a belvárost.

Felmerül a kérdés, hogy miért ez a vandalizmus? Aki élt már Brüsszelben, tudja, hogy párhuzamos muszlim társadalom létezik a belga/európai fővárosban. A város jelentős részét sötétedés után jobb elkerülni. Különösen hírhedt a Midi pályaudvar környéke. Rendőrök általában rohamkocsikkal vannak jelen, rohamfelszerelésben járőröznek - gyakran még nappal is. Fehér ember gyalogosan akkor jár arra, ha muszáj. A franciaországi terrortámadások után Brüsszel arabnegyedeiben hónapokig tudták bújtatni a merényletek szervezőjét, Salah Abdeslamot, míg 2016 márciusában elfogták. Ez sokat elmond a helyi közösségekről, a hatóságok gyengeségéről, a bevándorlók integrációjának kudarcáról.

Brutális zavargás tört ki Brüsszelben a Belgium-Marokkó vb-meccs után

Marokkó elverte Belgiumot - írta meg lapunk a vasárnapi vb-mérkőzés kapcsán. A végeredmény 2-0 lett, amit a belga szurkolók a friss videók tanúsága szerint szívükre vettek. A The Sun konkrétan arról ír, hogy zavargás tört ki Belgiumban, a tomboló szurkolók autókat zúznak és gyújtogatnak, miközben vízágyúkat kell bevetni.

De nem ez volt az utóbbi napok legmegdöbbentőbb híre Belgiumból. A marokkói drogmaffia olyan mértékben csempészi be a kokaint az antwerpeni kikötőn keresztül, hogy a legfoglalt kokain megsemmisítéséhez nincs elég kapacitásuk a hatóságoknak. 90 tonnás »kokainhegy« vár arra, hogy elégessék. A hatóságok becslése szerint a Belgiumba bejutó kokain a legfoglalt mennyiségek sokszorosa lehet. A kokainhegy őrzése új kihívás. Csábító célpont ugyanis, hogy ellopják azt, amit a hatóságok lefoglaltak. Rekordmennyiségű kokaint foglaltak le 2021-ben, és újabb rekordév lehet 2022. A marokkói maffia ereje akkora, hogy az igazságügyi minisztert bújtatni kell az őt ért fenyegetések és emberrablási tervek miatt. Állandó védelem alatt áll.

Brüsszel nem csak Belgium, hanem az EU fővárosa. Miközben szétverik a fővárost, és belga kikötőből árasztják el kokainnal Európát, a nyugati balliberális elit innen oktatja ki Magyarországot és a világ számos országát törvényességről, jogállamiságról, toleranciáról.

Ha szurkolók dühükben szétvernek köztereket, akkor talán a vesztes csapat szurkolói lehetnének. Nem a győztesé. És természetesen egyetlen sporteseményen elszenvedett vereség sem indokol ilyesmit. A vandalizmust így nehéz másképp értelmezni, mint a belgiumi marokkói kisebbség ellenségességének, a belgiumi társadalmi feszültségnek a jelét. Megmutattuk a pályán, hogy mi erősebbek vagyunk, és most megmutatjuk az utcán is – gondolhatják.

Hasonló »ünneplést« tartottak marokkói »szurkolók« holland városokban.

A bosszúálló győztes a hisztis, bosszúálló vesztesnél is rosszabb.”

Nyitókép: KENZO TRIBOUILLARD / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szép Károly
2022. november 29. 16:39
Látszik, hogy a befogadó nyugatiakat szarba sem veszik, erőtlen, herétlen fütyiknek tartják őket. Akiktől el lehet és el is kell venni a pénzt. Ezzel a pofátlan agresszióval beletenyerelnek az emberi jogok és befogadás ún. Pc-jébe, és bizony semmi ellenállás nincs, csak egy esetlen, önbüntető robotpilóta mondja fel a kötelezőt.... Az előzékeny, önsorsrontó és álmoralizáló európaiak vergődését szinte már a bevándorlók is sajnálják, de inkább kínosan kuncognak rajta, és még nagyobbat köpnek a segítő kezekbe . Érdekességként az érkező 6-8 gyermekes migránscsaládokat cukiskodó gonddal és harcossággal védik egyes szingli nők, akik helyi, európai férfival még csak össze sem jönnének, nemhogy gyereket szülnének nekik. Úgy látszik sokaknak éppen a keleti, apellátát nem ismerő, testbírló férfiállat kell.. vagy mégsem?? Az Egyesült Királyságban már zaklatásnak minősítik a megbámulást. Valahogy az az érzésem, hogy nem az "őslakosok" miatt..
Brandon the great Negro
2022. november 29. 11:28
Brüsszel Európa Marrákese.
Szuper
2022. november 29. 09:21
A JOGÁLLAMISÁG bölcsője! Nem történt ott semmi! Mindenki húzzon haza, nincs itt semmi látnivaló! Mocskos uszítok vagytok! :-)))))))))))))))))))))))))
LancelotDuLac
2022. november 28. 23:09
2006-ban a fradidrukkerek támadták és gyújtogatták a járműveket, kukákat Bpesten, pedignem is volt meccs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!