Gyermekei előtt, bizonyítékok nélkül tartóztatták le a CitizenGo angliai igazgatóját

2022. október 08. 12:34

A letartóztatás mögött álló transzgender aktivista pezsgővel ünnepelt.

2022. október 08. 12:34
null
Citizengo
Facebook

„Gyermekei előtt tartóztatták le és szállították el otthonából angliai igazgatónkat és kedves barátunkat, Caroline Farrow-t bizonyítékok nélkül, teljesen ártatlanul! A vád transzgender személyeket megsértő internetes bejegyzések közzététele. Mindezt végrehajtási parancs felmutatása nélkül úgy hajtotta végre az angliai Surrey megyei rendőrség, hogy nincs rá bizonyítéka, hogy a KiwiFarms oldalon álnéven közzétett posztok tőle származnak. Caroline alibije megingathatatlan, épp a helyi templomban orgonált, amikor az árprolifok a bejegyzések többségét megosztották.

»Teaidő közeledett. Éppen sült csirkét készítettem. Kopogtak. Két rendőr állt az ajtóban: „Zaklatással és rosszindulatú posztok megosztásával vádolják, azért jöttünk, hogy megvizsgáljunk a vádat, és letartóztassuk«, számolt be az esetről Caroline. Caroline megdöbbent. Azonnal kérte a végrehajtási parancsot, de a 190 cm magas rendőr már be is tolta az ajtót, bent termett a lakásban, és arrogánsan azt állította, hogy nincs szüksége parancsra.

A letartóztatás mögött az a transzgender aktivista, Stephanie Hayden állhat, aki évek óta zaklatja Caroline-t, és aki miatt már több bírósági pert végig kellett ártatlanul végigszenvednie. Ugyanaz a transzgender lobbista, aki korábban megpróbálta börtönbe záratni őt, és aki hasonló módon két másik transzgender ideológiával szemben felszólaló nő letartóztatását is elérte.Miközben Caroline-t éppen letartóztatták, Stephanie Hayden a közösségi médiában közzétett egy képet, amin pezsgővel ünnepel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. október 10. 10:38
Történelmi idők jönnek. A prófécia szerint, egy kiválasztott férfi kisdedet fog szülni, jászolban, vagy az udvaron, vagy a kocsiban. A kis hölgyhöz ajándékkal járulnak majd a királyok, Soros, Elon Musk, Bill Getz. És a tüntető tanárok közül kiveri a Noár féle kufárokat, stb. A többit majd később.
Krupp Skya
2022. október 10. 00:40
"A letartóztatás mögött álló transzgender aktivista pezsgővel ünnepelt." A buzi Homonnai is pezsgővel akart ünnepelni, ehelyett egy nagy adag heroint bontott és ő pukkant egyet Printerfalvival.
bela barva
2022. október 09. 13:42
Szemét náci , fasiszta nyugat, pusztulnia kell.
istvanpeter
2022. október 09. 10:54
Hát igen, már kezd veszélyesre fordulni a helyzet és éppen itt van az ideje, hogy a normálisok a sarkukra álljanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!