Már jönnek az első emelt számlák

2022. szeptember 02. 17:18

Ezt akarták a Fidesz-szavazók?

2022. szeptember 02. 17:18
null
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Facebook

„Már jönnek az első emelt számlák, és hol van még a tél, amikor az igazi dráma jön.

Ezt akarták a Fidesz-szavazók?”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kistroglodita
2022. szeptember 04. 14:43
Mert ha ti lennétek, nem emelkedne, mi? Mikor minden szankciót megszavaztatok volna, te istenbarma!
kolozsv
2022. szeptember 04. 14:09
Mert az a két dolgos kezed elintézte volna, hogy egy fillérrel se dráguljon az áram. Tényleg, milyen miniszterség nézne ki neked a Gyurcsótány-Dobrev kormányban? Kulturális? Egészségügyi? Oktatási?
takatist
2022. szeptember 03. 23:51
Kedves Senki! Nekem hányingerem van a puszta létedtől. Mit és hogyan gondolod az emberek nem undorodnak Tőled? Riogatsz? "mendacem oportet esse memorem "
konfucius
2022. szeptember 03. 23:12
Zsófi, tőled azt akarjuk, hogy még még még rázzad a kis nudlidat, mert ehhez értesz (nem néz ki jól, de legalább ezt még tudod). Olyan dolgokba ne pofázz bele, amihez nem értesz. A rezsi pedig nem függ össze a fidesz-kormánnyal. Ráadásul a böszméd emelte a rezsit éveket át mindenféle kényszer nélkül, pusztán a saját tehetségtelen kormányzása miatt. Most pedig helyzet van, nagyon komoly világhelyzet, de az én rezsim pl. még így sem emelkedett semennyit. Na, erre verjél gecit, zsófika!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!