Magyarország külpolitikai helyzete az, ami

2022. július 25. 17:51

Ezen az sem változtatna, ha Orbán közben magát a Führert idézné.

2022. július 25. 17:51
null
Tibi atya
Facebook

„Most, hogy már mindenki elmondta a véleményét Orbán tusványosi beszédéről, és kilencrétegű külpolitikai célokat körítettünk hozzá, nekem is van egy elméletem:

Semmi kifejezett külpolitikai célja nem volt vele, és semmi következménye nem is lesz. Magyarország külpolitikai helyzete az, ami: Németország hátsó udvara, ahol azokat a dolgokat kell képviselni a külpolitikában, amik Németországnak érdekei, de nem szalonképesek. Ezen az sem változtatna, ha Orbán közben magát a Führert idézné. Ahogy az összeszerelő üzemi státuszon sem.

A faji elmélkedésnek két oka van: a centrális erőteret sem balról, sem középről nem veszélyezteti semmi, jobbról meg csekély mértékig a Mi Hazánk. Ennyi, nem több. Dicsértessék!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scion
2022. július 26. 08:54
mekkora egy hülye vagy Tibike
Lakat1983
2022. július 25. 23:20
Ha okos nem vagy, hülye ne legyél.
Menhetten
2022. július 25. 21:45
Azon csodálkozom, hogy a román vezetés miért engedélyezi neki ezt az évenkénti szeánszot?
Akitlosz
2022. július 25. 21:44
Egyelőre csekély mértékig. A legnagyobb növekedési potenciál a Mi Hazánkban van, mert az szalonképes a Fidesz szavazóknak is és a Jobbik szavazóknak is. Az egykori 20-21% "Csak a Nemzet" Jobbik szintje gyorsan elérhető, ha jól csinálja a párt. S aztán több is, ha nagyon elcseszne a Fidesz valamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!