Nem értem, miért határolódtak el munkaadói az RTL-es művésznő éjjeli performansza miatt

2022. július 17. 21:01

Az elmúlt évek legjobb, RTL-hez köthető alakítását mutatta!

2022. július 17. 21:01
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Nem értem, miért határolódtak el munkaadói az RTL-es művésznő éjjeli performansza miatt. Az elmúlt évek legjobb, RTL-hez köthető alakítását mutatta!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Scaevola
2022. július 18. 21:35
Hogyhogy munkaadói!!!?? Hát nem KATÁs a hölgy? ;-)
Kuka utas
2022. július 18. 13:01
A csaj vétlen - már nem tud különbséget tenni valóság és fikció között. Ezért hihetetlen károsak - többek között - a sorozatok, mert milliók innen tájékozódnak, ez lesz a realitásuk. Milyen emberekké válnak így? Sajnálom őket. Áldozatok.
LancelotDuLac
2022. július 18. 07:52
"Nem értem, miért határolódtak el munkaadói az RTL-es művésznő éjjeli performansza miatt" - kérdezd meg tőlük köcsög, itt nem kapsz rá választ, ne agonizálj meg celebkedj, mert ettől még ugyanolyan bunkó vagy mint az a hülye picsa, aki részegen ordibál!
Tisza009
2022. július 18. 07:51
Kérünk egy Oscart és egyúttal az EU egyenlő bánásmódért felelős biztosának felháborodását is, mivel ha ez a lény hímnemű lenne, senki se bedrogozottbüdöskurvázná le.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!