Cseh Katalin tevékenysége Magyarországról nézve különösen arcpirító

2022. június 30. 19:42

Miközben Európa gazdasági válsággal néz szembe, Cseh Katalin igyekszik megakadályozni, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat.

2022. június 30. 19:42
null
Volner János
Facebook

„Cseh Katalin tevékenysége Magyarországról nézve különösen arcpirító. Immár évek óta azon dolgozik a liberális világ EP-képviselőjeként, hogy minél nagyobb gazdasági kárt okozzon hazájának, hátha így közelebb tud kerülni az általa oly nagyon vágyott hatalomhoz.

Miközben Európa több évtizede nem látott gazdasági válsággal néz szembe, Cseh Katalin minden eszközzel igyekszik megakadályozni, hogy Magyarország megkapja a neki járó uniós forrásokat. Politikai szövetségesei jelenleg is több ezer milliárd forint kifizetését tartják vissza, a képviselőnő pedig ott árt nekünk, ahol tud.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2022. július 02. 13:52
ellenkezoleg. Azert dolgozik, hogy Mo kapja meg a forrasokat, ne a gazdaid vigyek haza.
bagira
2022. július 02. 02:28
Brüsszel korrupció melegágya .
BlancoAgilon38
2022. július 01. 21:41
Ez a vemhes ribanc addig pofozandó, míg át nem verekszi magát Ukrajnába, zsoldosnak.
zaporozsjei kozák
2022. július 01. 18:50
Te kilóra megvett csak tudod milyen az árulás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!