Hónapok óta retteg a világ, hogy mi lesz az energiaárakkal

2022. április 26. 10:35

Most meg a világ túloldalán történik valami rossz, ami nekünk jól jöhet.

2022. április 26. 10:35
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Azért ez »jópofa«

Hónapok óta retteg a világ (mi is itthon Magyarországon), hogy mi lesz az energiaárakkal. Mennyiért tudunk tankolni, mennyit kell fizetni a rezsiért, lesz-e egyáltalán kőolaj, földgáz?

Az elmúlt fél évben CSAK ROSSZ hírek érkeztek: drágulás volt a járvány utáni újraindulás miatt, inflációs válság, háború, orosz embargó… minden a PÉNZTÁRCÁNK ELLEN játszott!

Most meg?

A világ túloldalán történik VALAMI ROSSZ, ami NEKÜNK JÓL JÖHET.

Kínában, különösen a 25 milliós Sanghajban hetek óta küzdenek a koronavírussal. 5 naposra tervezték a vesztegzárat, de már az ötödik hétnél járnak. Az embereket bezárták az otthonukba, egyre több cég leáll, akadozik az élet, ráadásul Sanghaj után már Pekingben is egyre több a fertőzött.

A lezárások napok óta pánikot okoznak az olajpiacon, mert mindenki attól tart, hogy a tervezettnél kevesebb kőolajat vásárol majd Kína. Kisebb kereslet, csökkenő árak: zuhanni kezdett a kőolaj világpiaci ára. 130 dollár körül volt a csúcs (egy hordó Brent) a háború első szakaszában, most meg már »csak« 100 dollár.

Így jó esély van rá, hogy simán maradhat itthon a 480 forintos ársapka. Ha meg még tovább kínozzák magukat a kínaiak a lezárásokkal, akkor 480 alá is mehet az üzemanyag.”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2022. április 26. 14:41
Kínai belügy, morzsik! Egyébként is mindmeghalunk!
Pelso j.
2022. április 26. 14:11
"jól jöhet" " jó esély van rá, " Mit is akartál hablatyolni, ugye a semmit?
Lajoss
2022. április 26. 12:46
Nerjobbágy.
01234567890
2022. április 26. 12:17
Megszorítások várhatók, csak az a kérdés hogyan tálalják majd (pl. egy sportoló jutalomból 10 hónapos eltiltást kapott). L. Simon is visszavonta a 500%-ig igaz posztját. Több ezer olyan 6 év körüli gyerek van akit 2 éve még nem látott a gyermekorvos, járvány alatt nem vizsgálja meg (pl. Lyme kór gyanúját fényképről diagnosztizálja). Iskolák tele vannak nyuggerekkel, ők tanítják a tizenéveseket. Az EMMI kiválóan végzi a munkáját. https://168.hu/penz/csanyi-sandor-szerint-meg-kell-szuntetni-a-rezsicsokkentest-233328
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!