A nézése meg a járása

2022. április 03. 16:03

Na most aztán igazán megijedtem. Kis Grófo a Fidesszel van. Ha Grófo velük, ki ellenük?!

2022. április 03. 16:03
null
Lendvai Ildikó
Népszava

„Na most aztán igazán megijedtem. A Fidesz legyőzhetetlen, ez már biztos. Nem a közvéleménykutatások rémisztettek meg, azok nem ezt mutatják. Legjobb tudásuk szerint rögzítenek egy pillanatképet – ha éppen nem tetszik, ne támadjunk nekik méltatlanul, csak menjünk el többen szavazni, és kész. Ami letaglózott, az a Fidesz új csodafegyvere. Szörnyű hír, de acélozzák meg lelküket, szorítsák össze a fogukat, legyenek férfiak! Vagy nem. Amennyiben Önök óvodás kislányok, semmiképpen se ábrándozzanak ilyesmiről, mert rögtön egy plakáton látják viszont magukat. A lényeg, hogy készüljenek fel a legrosszabbra. Kis Grófo a Fidesszel van. Ha Grófo velük, ki ellenük?!

Még a Karmelitában is vendégeskedett, narancssárga nyakkendőben: »Mi nagyon szeretjük a miniszterelnök urat, csak Ön, csak a Fidesz!« Sajnos nem fejtette ki, hogy mit szeret rajta: a nézését, vagy a járását, esetleg – bocsánat – csípőjének a ringását?

Semmi bajom Kis Grófóval. Én békén hagytam őt, ő engem, így egész jól elvoltunk. Semmi bajom a rajongóival sem: miért ne örülhetnénk, hogy a lagzikon hangulatot tud teremteni, ki vágyna ilyen alkalmakkor savanyú pofákra!

Csak kicsit meglep, hogy a Kulturkampfnak az lett a vége: Kis Grófo kiütéssel győzött. Régebben Márairól volt szó, nem?”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tribunus
2022. április 04. 15:51
Ellenetek konkrétan egy ország és egy teljes nemzet van, némber! Soha többet nem lesztek nyeregben, ezt fogadd el! Mást úgy sem tehetsz ....
celoke
2022. április 04. 09:28
Lendvai Ildikó tényleg megijedhet. Mert nem ez a Grófó van a Fidesszel, hanem a magyar választópolgárok. Nem Grófó győzött kiütéssel, hanem a hazáját szerető magyar nemzet. (Nemrég megírtam, hogy amíg az X nincs, otthagyom a Mandinert, és ez marad is így, de ma látni, olvasni akartam a régi nemzeti fórumtársak örömét, ha már SZSZB tagság miatt ma kaptam egy nap szabadnapot - engedtessék meg, hogy pár sorral ehhez hozzátegyek).
zovirax
2022. április 04. 05:57
Na mi van nyanya...?
hunpettel
2022. április 04. 00:58
Nekem Dorian Gray jut az eszembe az ismert regényből, aki helyett a fiatalon festett képe öregedett az élete során elkövetett aljasságokkal párhuzamosan. Aztán egyszer megölték a gonoszságok miatt és az emberek elszörnyedve álltak a hirtelen megfiatalodott kép előtt, és a földön ott feküdt az előbb még csinos gonosz fiatalember holtteste helyett egy torzult arcú emberi szörny torz görnyedt teste. Hiszek benne, hogy ezek az emberek sosem lesznek szép öregemberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!