Elkezdtem nézni Márki-Zay Péter programhirdetését

2022. március 09. 22:44

Öt percig bírtam ezt az irreális, demagóg ígérettömeget hallgatni.

2022. március 09. 22:44
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Elkezdtem nézni Márki-Zay Péter programhirdetését, de öt percig bírtam ezt az irreális, demagóg ígérettömeget hallgatni, amiben mindent (is) megígért, meg annak a kétszeresét...

Nem tehetek róla, de ennek az embernek egy szavát sem hiszem el.

És alig várom, hogy legyen már vége ennek a kampánynak, miközben reménykedem abban, hogy lesz annyi bölcsesség, józanság a magyarokban, hogy – felülemelkedve a leegyszerűsítő pártszimpátia logikáján – közös, elemi érdekünkből nem adják szerencselovagok kezébe a kormányrudat... különösen nem ilyen vészterhes időkben.

(Ezt a képet csak azért teszem ide, mert annyira jellemző: ha valaki minden jelképet magára aggat, mint egy karácsonyfára, csak hogy még egy picivel jobban eladható legyen, az azt jelenti, hogy valójában egyik szimbólum sem fontos neki. Nőnapon történetesen a régi szocialistákat szóllongatta a piros szegfűvel. Olyan hiteltelen: a mellveregető kereszénység, a mély européerség, közben a szocialisztikus vonások - és főként a szeretetmázzal leöntött, fröcsögő gyűlölködés. Lehet, kell is kritikát megfogalmazni a kormány munkája kapcsán, ez az ellenzéknek dolga is, de ami itt megy most már hónapok óta, az nem egy felelős alternatíva felmutatása, hanem egy ámokfutó vagdalkozása.)”

Nyitókép: Máthé Zsuzsa Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AntiSorosWeapon
2022. március 12. 02:12
Hallgassátok meg azután döntsetek. MZP egészen rendes, de a Fidesz propaganda hányinger. Orbán is jó de akik nek dolgozna azoktól hányok. Deák Dániel például, buzibak is a legalja lenne...
AntiSorosWeapon
2022. március 12. 01:51
Könyörgöm, hallgassátok meg MZP-t ne intézek el annyival hogy hallottam a megafonos suttyó pöcsöknél mit mond, mert a megafonosok megérdemeltének egy karóbahuzást... Nem tökéletes mzp de rengeteg dologban igaza van, őt hallgassátok ne azt amit vágnak, szerkesztenek. Kibaszott nagyot csalódtam a Fideszben. Négy év ellenzékiyég jót tenne nekik
Gecorbi
2022. március 11. 13:15
Zsuzsika, segíts már...O1G-jét, meg a fideszes hol nézhete meg? Sehol? Erről is írsz valamit? ...vagy azért nem fizetnek?
Szekeres Lászlo
2022. március 11. 09:45
Igen... Tudják, merik, és ismét megteszik... Szavazz rájuk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!