Lebuktam, én voltam!

2022. március 31. 16:35

Elmesélem, hogyan semmisítettem meg (majdnem) az erdélyi magyarok ellenzéki szavazatait!

2022. március 31. 16:35
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„LEBUKTAM, ÉN VOLTAM! Elmesélem, hogyan SEMMISÍTETTEM MEG (majdnem) az erdélyi magyarok ellenzéki levélszavazatait!

  • Bekopogtattam az ellenzéki pártok erdélyi szavazóihoz. Profi vagyok, pontosan tudtam, hol kell kopogtatni!
  • Elkértem a levélszavazataikat azzal a profi mesével, hogy »ne fáradjanak, majd én elviszem a postára, vagy leadom a konzulátuson!«
  • Az ellenzéki szavazóknak felcsillant a szemük! Megköszönték a lehetőséget és átnyújtják a kitöltött szavazólapokat tartalmazó zárt borítékokat. »Köszönöm a segítséget! Csak felfelé!« – ezzel engedtek utamra.
  • Néhány óra alatt végigjártam a teljes címlistát. Sajnos nincs túl sok ellenzéki szavazó Erdélyben, sokkal jobb lett volna több szavazatot (majdnem) megsemmisíteni...
  • Az összegyűjtött borítékokkal kimentem a főút melletti illegális szeméttelepre. Profi vagyok! Biztos voltam benne, ha ott megszabadulok a borítékoktól, soha senki nem buktat majd le.
  • Kiszórtam az építési törmelék közé a lezárt borítékokat!
  • Rossz érzésem támadt! Mi van, ha ez így nem elég és valaki mégis észreveszi???? »FELGYÚJTOM!!« – jött a profi ötlet.
  • Mielőtt meggyújtottam volna, kivettem a zárt borítékokból az ellenzéki szavazólapokat. Hiszen minden profi szavazatmegsemmisítő tudja, hogy egy borítékba zárt szavazólap nem ég olyan jól, mint a borítékból kiszedett szavazólapok.
  • Meggyújtottam!
  • Megint rossz érzésem támadt! Nem akartam, hogy a hatalmas lángok lebuktassanak, ezért inkább gyorsan eloltottam a tüzet, sajnos így nem is égtek el teljesen a kitöltött ellenzéki szavazólapok. Profi!
  • Volt még néhány, amelyik nem feketedett meg. Azokat összegyűrtem! Így a tuti!
  • Visszaültem a kocsiba, hazamentem! Telefonon jelentettem a megbízóknak, hogy küldhetik a pénzt! Annyit kértem, hogy végül ne dollárban, hanem rubelben fizessenek!

Nem hittem a szememnek ma reggel! Kinyitom a kedvenc hírportálom és ott a fotó a majdnem megsemmisített, majdnem felgyújtott, majdnem összegyűrt, majdnem elrejtett ellenzéki levélszavazatokról!

Valaki megtalálta! Ott a főút mellett, a temetővel szemben! Ilyen nincs!!

Majdnem profi vagyok!”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jogász
2022. április 01. 14:25
Maradjunk a tényeknél. A leírt "vallomás" szép, csak az a baj, hogy a szavazás mechanizmusa alapján történhetett úgy is, hogy azért kellett felbontani a lezárt borítékokat, hogy azokból kiszűrjék az ellenzékre leadottakat és azok azonosító lapjaival "helyesen" kitöltött szavazólapokat tegyék zárt borítékba (a felbontott borítékok bármilyen más borítékkal helyettesíthető, nem kötelező az eredeti, mint ahogy a személyes leadás, vagy a postai út sem. Ezek mindegyike visszaélésekre adnak lehetőséget, és jogi úton egyszerűen szabályozhatóak lennének, de mégsem teszik azt meg. Vajon miért?...) Visszatérve a konkrét esetre, pont az egyéni azonosító lapok hiánya teheti lehetővé azt, hogy valaki visszaélést követhessen el ezekkel. Teletex cikk - dátumozás, technikai hiba... ez tényleg nagyon gyanús, de nem lehetetlen. Hallottunk már hasonló magyarázatot négy évvel ezelőtt, a komplett választási számítógépes rendszer leállásával kapcsolatban is.....
setti54
2022. április 01. 09:10
Kedves Balázs, a Vörös-Zászló érdemérmet fogom neked megszavazni, mert ha nem is vagy teljesen profi, azért az akciódnak levezetése, példaértékű volt. Ilyet még egy Jákob, vagy Zajos Márki sem tudna kigondolni.
Reszelő Aladár
2022. április 01. 08:57
Így megsemmisíteni szavazólapokat minimum szakmai slamposság. Kb vetekszik a FSB legutóbbi gyilkossági kísérleteivel (Navalnyij). Mindkét esetre igaz, hogy az elkövetők vagy full pancserek, vagy kamu az egész.
jánosbácsi
2022. március 31. 21:29
Nyalós Balázs tudom, hogy nem te voltál, de azt tudnod kellene, hogy a szavazó cédulákat a választás után 90 napig meg kell őrizni. Gondolom arról nem értesültél, hogy az RMDSZ arra kérte a szavazókat, hogy ne postán, ne is a konzulátuson hanem náluk adják le a szavazó cédulákat ami törvénytelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!