Eddig azt hallgattam Márkitól, hogy bármit is teszek a Szent Összefogás ellen, Orbánt támogatom

2022. március 11. 08:57

Hát akkor jelzem, kurvára nem saját párt alapítására kért és kapott mandátumot.

2022. március 11. 08:57
null
Tibi atya
Facebook

„Márki-Zay Péter bejelentette, hogy saját pártot alapít.

Eddig azt hallgattam Márki-Zay Pétertől, hogy bármit is teszek a Szent Összefogás ellen, Orbánt támogatom. Hát akkor jelzem, kurvára nem erre kért és kapott mandátumot.

Én tényleg egyetértek egy liberális-konzervatív párttal, de ez most másodlagos. Hónapok óta hallgatom, hogy áruló vagyok, ha nem támogatom valamennyi ad-hoc kipattant agyfingját, amit azért kell előadnia, mert képtelen volt egyeztetni a pártokkal, és rávenni őket, hogy a pártok is mozgósítsanak (tudjátok, amivel előválasztást nyert). Erre az utolsó pillanatban ő maga jelenti be, hogy inkább megosztja az ellenzéki szavazatokat, és ahelyett, hogy elkezdené megszervezni a saját kampányát, ötletszerűen bedobja egy olyan párt ötletét, aminek az indulásakor tudható, hogy nem lesz elég szavazója. Még ha népszerű politikusokat nyert volna meg az ügyének (de nem így van), szűk három hét alatt akkor sem lehetséges ilyesmi.

Nem érdekel, mi játszódhat le Márki-Zay Péter fejében: ha összehoz egy negyedik kétharmadot Orbán Viktornak egy történelmi léptékű válság ellenére, azzal olyan bűnt követ el, ami soha el nem évül. Ha ez megtörténik, az ország kifosztásának Márki-Zay Péter pontosan ugyanolyan bűnrészese lesz. Dicsértessék!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2022. március 12. 15:46
Atyám, a Márki-Zay féle párt az idei választáson már nem indulhat. A jövőt építené ez az ember, de hogy miért ezzel foglalkozik három héttel a választások előtt, azt maga sem tudja. Ostobaságának, alkalmatlanságának és a politikai lényeglátás teljes hiányának a jele ez is. A jóisten és a szavazók mentsék meg az országot tőle.
Reszelő Aladár
2022. március 12. 08:18
Atyám te egy értelmes figura vagy, még az önreflexió képessége is megvan benned. MZP vereségét alighanem elkezdted már beárazni! így itt az ideje végiggondolni, hogy milyen lesz a következő 4 év. Abban biztosak lehetünk, hogy az eddigi 12-nél nem lesz rosszabb. Sok vihar dúl most körülöttünk, egyik másik szele bőven elér minket is. Egy nagyvállalat krízishelyzetben csak akkor vált vezetőt, ha a korábbi látványosan alkalmatlan a krízishelyzetben vezetésre (nem szégyen, Tom Hagen is békeidőben jó). Békeidőben akkor vált, ha 100% a meggyőződés, hogy az új nem csak ugyanolyan, hanem sokkal jobb is lesz. Orbán krízis ne van elemében, MZP meg semmilyen időben sam alkalmas. És igen azt elfogadom, hogy az egész országnak szüksége lenne egy sokkal-sokkal jobb ellenzékre.
Dixi
2022. március 12. 05:29
Szia Mandi, bár off, de csatlakoznék az előttem szólókhoz. A kommentszekció úgy szar ahogy van, mindenestül. Mindig ell kell baszni valamit, ami jól működik. (Ráadásul ki tudja, mennyi pénzért.) Egy hét múlva visszatérek a Mandira (eddig naponta többször is megnyitottam). Aztán, ha továbbra is így marad, a választások után kuka lesz. Egy (volt?) törzsolvasó.
Okoskodó
2022. március 11. 17:50
Tibi te! Tényleg beszélgetsz Makival?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!