CSOK-királynak hívták a háta mögött

2021. október 22. 11:38

Jakab Péter újabb pofont adott a hitelességnek.

2021. október 22. 11:38
Szabó Gergő
Pesti Srácok.hu

„»Úgy szeretnék én lenni a CSOK-király« – énekelhette szokás szerint igen hamisan és sajátosan az egykori Hungária-slágert az ellenzék köreiben egyre inkább háttérbe szoruló hordószónok, a szebb időket látott Jobbik szélsőballal összefekvő zsarnokelnöke, Jakab Péter. Óbégatásait egyre kevesebben hallgatják, Gyurcsány pedig már hátrébb tolta a sakktáblán, a csontvázak azonban folyamatosan dőlnek ki a szekrényből. Kiderült ugyanis, hogy a melósokért és kisemberekért rendszeresen aggódó, a Fideszt kizsákmányolónak tituláló Jakab Péter a nagy önmegtartóztatás közepette feleségével együtt 2017-ben felvette a csokot, igénybe véve a kormány családtámogatási lehetőségét, vélhetően a 14 millió forintos kedvezményes hitelt is.

Ez viszont nem akadályozta meg a parizerkirályt abban, hogy ezt követően évekig ne kiáltson kígyót-békát minden olyan intézkedésre, amit a kormány hozott, köztük a családtámogatásra is. Kinek hiteles még a most is parttalanul és ötvenes éveket idézően fenyegetőző Jakab Péter? Ki hiszi el még a luxusautóval közlekedő »néptribunnak«, hogy kis panellakásban tengeti az életét és őszintén átérzi az emberek problémáit? A Jobbik végsőkig kitartó karlendítőin kívül már egyre kevesebben, a demagóg politizálás átmenetileg ugyanis magasra tud emelni, de a bukás elkerülhetetlen, különösen akkor, ha egy Gyurcsány Ferenc is ott mosolyog a háttérben. Kárt azonban még mindig tud okozni Jakab. Nem is keveset.

Bárhogy keresi az ember a szavakat, nem nevezheti másnak, mint gátlástalan és arcátlan színjátéknak azt a viselkedést, amelyet évek óta harsog a világba Jakab Péter. A saját pártját szétszalámizó, és azt a baloldal hardcore felére kormányzó egykori zsidózó és cigányozó kiskáder ma már a populista demagógia egyik tanítani való példájává vált. Rövid tündöklését láthatóan az egyre közeledő csúfos bukás követi majd, de azért néhány év alatt rengeteg kárt okozott és okoz a magyar embereknek, a magát nemzetinek hirdető és jóformán Gyurcsány ellen létrejött pártot pedig pont a Szemkilövető karjaiba lökte szolid harminc ezüstért és öt perc hírnévért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2021. október 22. 17:21
Mekkora emberi selejtek ezek!
crydog
2021. október 22. 16:13
Mi ebben a hír? Csak nekem személyesen van vagy tíz idióta jobbikos, maszopos ismerősöm, aki abban a pillanatban hogy kijött a CSOK, repült rá mint gyöngytyúk a takonyra. Aztán ugyanúgy habzó szájjal szidott minden kormányintézkedést tovább. Mint a DK-s nyugdíjas aki most megkapja a +80 ezret, aztán megy hungarocell Orbán-fejet rugdosni. Ezek véglények, nem emberek.
nemecsekerno_007
2021. október 22. 14:49
Mit adtak neked a RÓMAIAK Jákob?!?!?! :))))))))))))))))))))
olajfa1
2021. október 22. 13:15
Az "elóválasztási döbbenet" után napokig nem böffentett senkinek sem ez a hülyegyerek! most meg megint kinyílt a csipája... Úgy látszik Gyurcsány "infúziót adott neki"... -csak hogy stílusos legyek és hogy ez a hülyegyerek is megértse hogy mire készüljön... amikor egy zárt intézetbe beköltözik és nem "Péternek" hanem mondjuk "Petrának" hívnák...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!