A Fidesz nyíltan arra készül, hogy kiléptesse az országot az EU-ból

2021. augusztus 09. 14:45

A Momentum a garancia arra, hogy országunk az EU tagja maradjon.

2021. augusztus 09. 14:45
Donáth Anna
Facebook

„Egyértelmű, a Momentum Mozgalom a garancia arra, hogy országunk az EU tagja maradjon. Abban hiszünk, hogy az igazságos és emberséges Magyarország csak az Európai Unióban teremhető meg. A Fidesz azonban már nyíltan arra készül, hogy kiléptesse az országot az EU-ból. Ezzel Orbán Viktor a magyarok biztonságára, boldogulására, jövőjére mond nemet. Ezt nem fogjuk hagyni és 2022 után visszaállítjuk országunkat a nyugati pályára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvass
2021. augusztus 10. 10:43
"A Fidesz nyíltan arra készül ..." És ezt melyik ujjacskájából (vagy valaki más akármijéből) szopta Annácska??? Ha tényleg "nyíltan", akkor nyilván van fideszes forrás, amiből ez kiderül, igaz? Kérnénk egy linket! Ha meg nincs ilyen, csak magácska lelt a nyomára fékezhetetlen agyvelejével, akkor meg mi az, hogy "nyíltan?
Ronee
2021. augusztus 10. 08:50
Egy valamire vagytok garancia, a kamu képmutatásra ...buta elkényeztetett gyerekek játszótere...azok vagytok #)
gutyanj
2021. augusztus 10. 05:49
Észre kellene már venni, hogy valamit nagyon szarul csináltok! A "ne legyen, megszüntetjük, elvonjuk, nem rendezzük meg, stb.... " politika kevés. A fegyőr meg csak a "nem tudom, ezt nem tudom, ezt meg fogom kérdezni, ezt tényleg nem tudom" tájékozottságával kíváló vezetőtök. A botmixeresről meg úgy tűnik kiderül, hogy éppen azt csinálta, ami ellen pofázott folyamatosan. De mintha te is hazudtál volna, hogy kivel nem tartod a napi kapcsolatot ott a parlamentben. Aztán egy skype videóban mintha homlok egyenest mást hadartál volna. Szóval TI garancia bármire is? Na ne viccelj!
DE JÓ
2021. augusztus 09. 23:45
HAZUDSZ. Orbán soha, egy percig nem akarta kivinni az országot az EU-ból, mert az nem érdeke a magyarságnak. Ti viszont éjt nappallá téve azon dolgoztok, hogy az ország EU tagságát szankciókkal és büntetésekkel működésképtelenné tegyétek, és ehhez hozzáadódjanak az az EU kizárás üzengetései. Ezt ti, az NGO-ok, meg a kül- és belföldi Soros-média még tovább tupíroznátok, abban bízva, hogy ezzel pánikot és hisztériát váltotok ki a gyereküket kint taníttatók vagy taníttatni akarók között, a kint dolgozók családjaiban, a bulizós, utazós fiatalokban, a kritikátlan, nyugat imádó liberális humán értelmiségben, stb., stb., és ekkor végre kitörne a lázadás, amivel végre megkaparinthatnátok a az áhított hatalmat, mint Gollam a gyűrűjét... Aztán végrehajtanátok minden diktátumot, a kerítés bontástól az ország, a nyelv, a történelem és a kultúra felszámolásáig és külföldi hatalom alá helyezéséig. Ez a ti aljas, nemzetveszejtő forgatókönyvetek. Férgek. De jó, hogy nem ti kormányoztok !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!