Ebben az országban tényleg agyhallott zombik élnek?

2021. július 01. 17:24

Adott egy kormány, ami törvénybe iktatott egy orosz mintájú, az emberi jogokat lábbal tipró törvényt.

2021. július 01. 17:24
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Most azért írom ezt a kommentárt, hogy a két pécsi meleg orvos és a szexuális kisebbségek ellen egyre elharapódzó brutális támadások közepette álljunk meg egy pillanatra és kezdjünk el gondolkodni azon, hogy mi történik! Adott egy kormány, ami törvénybe iktatott egy orosz mintájú, az emberi jogokat lábbal tipró törvényt. Mégpedig annak a látszatát keltve, hogy ők csak megvédeni akarják a gyermekeinket. Holott éppen a gyermekeinktől veszik el a jövőt, azt a jövőt, ami a társadalmi békéről, a kölcsönös tiszteletről és egy olyan országról szólna, ahol mindenki – függetlenül egyéni sajátosságaitól – valóban otthon érezheti magát. Hiszen hazája mindenkinek csak egy van! Ez a törvény elkeserítő és vérlázító! És közel sem csak a szexuális kisebbségekről szól. Ez a törvény a bántalmazóvá vált politika legitimálásáról szól. Arról, hogy most már törvényes eszközökkel folytathatja a kormány kirekesztő és gyűlölködő ámokfutását. Hogy most éppen a szexuális kisebbségek ellen? Ennek nincs is tulajdonképpen jelentősége. Az egész arról szól, hogyan nézi végig egy egész társadalom azt, hogy a politika az embereket a saját polgártársaik, vagy mondhatnám úgy a saját vérük ellen fordítsa, uszítsa. Mindig egy újabb kisebbségi csoport a céltábla. Vajon kik lesznek a következők?

A magyar társadalom védekező immunrendszere már nagyon rég halott. Egyszerűen nem reagál, nem védekezik, nem termel semmilyen ellenanyagot a testében, hogy kivesse magából ezt a halálos fertőzést. Nem a koronavírus az igazi halálos vírus, hanem az emberi közöny és az egymás iránti egyre mélyebb érzéketlenség. A magyar társadalom egyszerűen eltűri, hogy a politikusai bántalmazzák és képtelen nemet mondani erre. Pont ugyanaz történik az egész országgal, mint kicsiben egy manipulációra épített bántalmazó kapcsolatban, ahol a ragadozó előbb ad és ígér, mindenféle jókat, figyelmet, odaadást, szeretet, majd kimossa az áldozat agyát, zombit kreál belőle, hogy aztán azt csináljon vele, amit csak akar. És a kívülállók meg az egészet végignézik. Soha nemcsak az elkövetők a felelősek, hanem azok az emberek is mind, akik sejtik, érzik, tudni vélik mindazt a borzalmat, ami történik, de némán hallgatnak, elfordítják a fejüket. Szerintem egy nemzet pusztulását az fogja okozni, ha az embertársak iránt való mindenfajta felelősséget önmagáról lerázó mentalitás válik normalitássá. Sőt erénnyé: »Ne szólj szám, nem fáj a fejem!« Mit jelent az, amikor szólás-mondássá válik a megalkuvás megideologizálása? Azt jelenti, hogy egy szolga nép vagyunk, akivel bármit meg lehet csinálni? Én ezt nem akarom elhinni!”

Kép forrása: Partizán YouTube-csatorna

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 247 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. július 15. 16:37
Ha hinnének Istenben, akkor azt mondanák, hogy a homszexualitás az ő ajándéka. De érzékenyítse ő a saját gyerekét, már ha nem abortálta valamikor menet közben.
bpe
2021. július 09. 23:46
no, és a támadó immunrencer, rita, az vajon?! idióta.
Ulaszlo
2021. július 04. 07:50
Beképzelt majom. Persze a sztrádán mindenki szembe jön, csak te mész jó irányba
Csubszi
2021. július 03. 22:45
Igen, ennyi agyhalott szoclib, bizonyám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!