ÁVO, kínzás, börtön, orosz megszállók

2021. július 28. 15:15

Aki ma nem tép le, nem fest át egy hazug, gyűlölködő plakátot, az mit fog válaszolni az unokájának?

2021. július 28. 15:15
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Akinek van lehetősége rá, kérdezze meg idős rokonait, hogy miért nem tépték le, festették vagy ragasztották át az ilyen hazug, ostoba, gyülölködő plakátokat! Azt fogják -okkal- válaszolni, hogy féltek az ÁVÓ-tól, az orosz megszállóktól, kínzástól, börtöntől.

Volt benne igazság. De aki ma nem tép le, nem fest át, vagy nem ragaszt le egy hazug, ostoba, gyűlölködő plakátot, az mit fog válaszolni az unokájának, hogy az ne mosolyogjon majd sajnálkozva?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2021. július 29. 08:16
Ha ilyet kérdez majd az unokám, nagyon szomorú leszek, mert elrontottam az apja nevelését. De valószínűleg inkább azt kérdezem tőle: Nem mondod, hogy ilyen kis liberálbuzi lettél gyerekem? Volt régen egy politikus- Orbán miniszterelnökségének 18. évében már rég elvitte a méreg- na az volt ilyen kis faszkalap.
kaltran
2021. július 28. 22:59
Úgy látom a világban kódorgó idegbetegséget, izgágaságot és elhülyülést, értékzavart okozó vírus Hadházyt is elérte. És egy lukas zokni sem segíthet rajta.
Selamat
2021. július 28. 21:42
"Aki ma nem tép le, nem fest át egy hazug, gyűlölködő plakátot, az mit fog válaszolni az unokájának?" Nos, én bizony letéptem annak mocsok gyurcsánynének a plakátjait, amit volt pofájuk a Fidesz irodájára kiragasztani. Letéptem őket, majd meg is tapostam. Az unokáimnak meg majd azt fogom mondani, hogy olyan szemetekre, mint a mai ellenzék, elsősorban a gyurcsány mocskok, soha nem szavaz épelméjű ember. Tudni fogják mi a dolguk a jövőjük érdekében.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 28. 20:10
Talán azt kicsi Ákos, hogy; "Nem ültem fel egy büntetett előéletű provokátornak, és követtem el én is bűncselekményt."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!