Ja, nem! Ez nem pekingi járat volt

2021. június 29. 21:21

A szállítmányt a miniszterelnök ismét a repülőtéren fogadta.

2021. június 29. 21:21
Juszt László
Juszt László
Facebook

„»Meghaladta a 6 milliót a Pfizer által eddig Magyarországra szállított koronavírusellenes vakcina mennyisége - közölték a cégtől az MTI-vel, hogy kedden ismét több mint félmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett. Ez a 28. magyarországi szállítmány a két vállalat által fejlesztett oltóanyagból.«

A szállítmányt, - miként azt szokta - a miniszterelnök ismét a repülőtéren fogadta.

Ja, nem! Ez nem pekingi járt volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarok Pásztora
2021. június 30. 14:42
A kurva anyád, hájas komcsi patkány.
zakar zoltán béla
2021. június 30. 10:56
mexico
nick89
2021. június 30. 10:08
Hivatali vesztegetés elfogadásának bűntettével és hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntettével vádolja a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség az Agrárminisztérium volt helyettes államtitkárát, Nagy Jánost. A vádirat szerint a decemberben őrizetbe vett és menesztett Nagy tavaly nyáron egy vállalkozóval arról állapodott meg, hogy segíti "állami földterületek használati, illetőleg tulajdonjogának megszerzésében és a jövőben meghirdetni tervezett pályázat elnyerésében." Ezért cserébe a helyettes államtitkár hozzájutott a cég 5%-os tulajdonrészéhez. Emellett Nagy és "egy közvetlen irányítása alá tartozó osztályvezető előzetesen abban állapodtak meg, hogy egy gazdasági társaság bevonásával – tanulmány elkészítésére irányuló pályázat kiírása révén – jogtalan előnyre tesznek szert." Lényegileg nyilvános tender nélkül írattak volna egy kiválasztott céggel tanulmányokat tízmilliókért. A szerződéskötésre végül nem került sor. Az ügyészség tájékoztatása szerint Nagy János 2020. december 1-től a lakás elhagyását engedélyhez kötött bűnügyi felügyelet hatálya alatt állt, amit a bíróság megszüntetett.
Inimma
2021. június 30. 09:52
Tökéletesen jellemzi a kommunista Kádár rendszer színvonalát, hogy ilyen szellemi képességekkel valaki "sztárriporter" lehetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!