A hazaáruló Niedermüllernek el kell tűnnie a közéletből

2021. június 09. 12:03

A hazaáruló Niedermüllernek el kell tűnnie a közéletből, hiszen már magyarságát is megtagadná, sőt szégyelli azokat a sportolókat, akik nem térdelnek le egy fehérellenes rasszista mozgalom nyomására.

2021. június 09. 12:03
null
Dúró Dóra
MTI-OS

„A Mi Hazánk szerint ilyen magyarellenes uszítással nem maradhat a politikában az, aki már korábban is kimutatta a foga fehérjét: a keresztény, heteroszexuális fehér férfiakat nevezte rémisztő képződménynek; úgy tűnik, hogy már önmagában a magyarságtól is fél. Nagyon helyes. Rettegjen. Ez ugyanis egy keresztény ország, amely fehér emberek hazája, ahol nincs helye a magyargyűlölőknek. Szóval nem a magyar labdarúgó-válogatottat kell szégyellni, hanem az ilyen Niedermüller-féléket eltakarítani.”

Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. június 13. 10:23
Igen, a civilizálatlan suttyó bolsevista vadember takarodjon a közéletből! Egy undormány minden megszólalása, mosdatlan szájjal, gátlástalanul ontja a rasszista, hungarofób, heterofób gazságokat.
Cséfy
2021. június 10. 09:30
--
geyza1947
2021. június 10. 08:07
Dórikaka higgadj le, nem fog eltünni, de te igen, mert jövöre egyetlenegy parlamenti helyetek sem lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pitypangocska
2021. június 09. 21:51
Kedves Dóra! Gratulálok. Hosszú idő után ez végre egy értelmes megnyilvánulása volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!