Minszk – Budapest-tengely

2021. május 27. 10:38

A magyar állami terrorszervezet az önkormányzati lakásokat készül eltéríteni.

2021. május 27. 10:38
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Nem euklideszi geometria

Egy állami terrorszervezet eltérítette egy magánkézben lévő légitársaság repülőgépét, hogy aljas módon lecsaphasson a repülőgépen utazó, s az állami terrorszervezetnek nem tetsző újságíróra.

Egy másik állami terrorszervezet a világörökségi területeken lévő önkormányzati lakásokat készül eltéríteni, hogy aljas módon lecsaphasson az állami terrorszervezet kegyeltjeinek tetsző, s a köz vagyonát képező lakásokra. A párhuzamosok a végtelenben sem metszik egymást, kivéve a Minszk – Budapest-tengely centrumát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2021. május 28. 10:04
Ilyen az, amikor a hülye zsidó okoskodni próbál.
akiaki
2021. május 27. 22:47
ő raccsol?
Volo
2021. május 27. 21:39
Ez valami elmebeteg!
csuszka
2021. május 27. 17:40
Érdekes, hogy a politika mennyire lealjasít embereket. Én eddig mindenkitől azt hallottam, hogy Gábor György egy jó tanár, de amit az az ámokfutás amit a Fb-on leművel egészen elképesztő. Ha itt olyasféle terrorizmus lenne mint Beloruszban, akkor ő már rég egy börtön mélyén csücsülne, vagy talán nem is lenne életben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!