Vágó István ma már nem több, mint egy sértődött gyurcsányista

2021. március 16. 07:15

Remélem, hogy ez a poszt jó egészségben találja.

2021. március 16. 07:15
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„Személyes érintettség okán egyszer és utoljára Vágó Istvánról.

A kollégáim nézik, hogy Vágó István hányszor írja le, szerinte én egy »bukott sportriporter« vagyok. Pörög a számláló.

Természetesen nyilvánvaló, hogy kettőnk közül ő volt a sokkal jelentősebb televíziós személyiség. Éppen ezért akár lehetne elegáns is. Ráadásul szokás őt nagytudásúnak is mondani, és erre a jelzőre minden bizonnyal rá is szolgált, hiszen széles ismeretanyaggal rendelkezik. De Vágó István nem elegáns. Vágó István ma már nem több, mint egy sértődött gyurcsányista. Sértődött, hiszen azon balliberális tévések közé tartozik, akik meg voltak győződve arról, hogy nélkülük nincs magyar televíziózás.

Aztán meg kiderült, hogy de. Van. És sértődött azért is, mert a főnökét, ezt a zsenit, ezt a váteszt, ezt a páratlan politikai gondolkodót, Gyurcsány Ferencet, a magyar emberek – kellő bölcsességről tanúbizonyságot téve – már hosszú ideje nem engedik a kormányzás közelébe. De Vágó István is magyar állampolgár, és fentiektől függetlenül én azért dolgozom, hogy neki is jusson vakcina – olyan, amilyet szeretne.

A kormány azért dolgozik, hogy mindenkinek jusson vakcina, a bennünket ócsároló és az oltásba vetett bizalmat aláásni szándékozó baloldali politikusoknak is. Jusson nekik is!

Remélem, hogy ez a poszt Vágó Istvánt jó egészségben találja, és még sokszor leírhatja, hogy szerinte én egy »bukott sportriporter« vagyok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zubrovka
2021. március 17. 06:45
Bárkinek a véleménye igaz lehet a saját szempontjából. De azt legyen képes kulturáltan előadni főleg akkor, amikor egy olvasott oldalban írja le! Mintának itt van a Menczer-vélemény. A kulturáltsághoz nem kell államtitkárnak lenni!
kiss.istvan770
2021. március 16. 16:21
Mindig is egy nulla volt, miért kell rá időt pazarolni?
fran
2021. március 16. 12:19
Azt nem tudom, hogy Menczer Tamás kiemelése jó döntés volt. de Vágó kirúgása helyesnek bizonyult. Bár szerintem egy ilyen szinten elfogult kvízműsorvezető, max a Echo TV vagy az ATV spirit késő éjszakai műsorában felelne meg. De igazából ott sem.
KötőDániell
2021. március 16. 12:09
Vágó István Svábyt is felelősségre vonja e hogy a kínai ellen hergelt de mégis beoltatta magát? Nagyon ott van az újságiró szava: mérlegen a tahóság!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!