Klubrádió: a hatalmuk megőrzéséért bármire képesek

2021. március 12. 11:34

Pár nap múlva március 15. Lehet újra töprengeni: rabok legyünk vagy szabadok?

2021. március 12. 11:34
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Tehát mégsem kap frekvenciát a Klubrádió.

Legszívesebben csak azt írnám le a Médiatanács minden egyes személyének, de persze legfőképp Orbánnak, a fővezérnek, meg kormánya valamennyi tagjának adresszálva, s mindenkinek, akik ezt a rohamléptekkel (neo)fasizálódó hatalmat kiszolgálják, amit persze nem írok le, mert nem vagyok azonos sem velük, sem szócsöveikkel.

A Médiatanács indoklásában »törvénysértő gazdálkodásra« hivatkoznak, továbbá arra, hogy a benyújtott műsorterv nem felelt meg a rádiózás alapvető követelményeinek, ellentmondásokat tartalmazott. Mindez azért lélegzetelállító, mert ezekről eddig szó sem volt, eddig teljesen másról szólt a fáma. Most azonban az orbáni útmutatást követve a Médiatanács rókalelkületű szolgaserege ezeket fundálta ki, hogy az eljárás kezdetén világosan értésükre hozott és a legfőbb vezértől megkövetelt elhallgattatás alapján, s a prejudikációs eljárásnak megfelelően meghozhassák a hatalomtól elvárt és a Legfőbb Kényúrnak tetsző döntésüket.

Aiszóposz meséinek szegényes fantáziájú farkasai mostantól szégyenszemre elkulloghatnak a Médiatanácshoz, újabb termékeny ötletekért.

Amúgy minden világos: a döntéssel a Fidesz imponálni óhajt a spirituálisan már rég testvérpártoknak számító európai újfasiszta pártrokonságnak.

Mostantól tényleg tudomásul kell venni mindenkinek: nincs »benefit of the doubt«, nincs »jóhiszemű kétely«. Ha van még valaki, aki a sok-sok megelőző galádság után is azt gondolta, hogy azért nem mindenre képesek, azok térjenek végre magukhoz: a politikai és gazdasági hatalmuk megőrzéséért bármire képesek, mindezt látni fogjuk az elkövetkezendő hónapok során.

És a nagyszerű Szijjártó, a még nagyszerűbb Kovács Zoltán és a legeslegnagyszerűbb Gulyás áradozzon tovább a példátlan hazai sajtószabadságról, avagy lamentáljanak és siránkozzanak azon, ha a Facebook valamit képes volt cenzúrázni tőlük: ezekre mostantól reagálni sem szabad, törődni sem kell velük.

Morális és civilizációs »másik világ« az övék.

Négy nap múlva március 15. Lehet újra töprengeni: rabok legyünk vagy szabadok?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llni55
2021. március 12. 17:29
Fogadjunk, hogy rabok maradtok.
Ternesz Loránd
2021. március 12. 15:19
A magát vallásfilozófusnak, politológusnak és még ki tudja minek képzelő gábor györgy nem először hülye: A vallásfilozófus gábor györgy ismét megbukott vallásfilozófiából https://haereticus.blogstar.hu/2019/09/28/a-vallasfilozofus-gabor-gyorgy-ismet-megbukott-vallasfilozofiabol/84034/
Rideg Planeta
2021. március 12. 15:05
Semmilyen forradalmi hangulat nincs itt te okoskodó nyavalyás. Vagytok páran akiknek nem tetszik az Orbán kormány, és utáltok mindent ami magyar, de ez már igy van a rendszerváltozás óta. Forradalmi hangulat 2006-ban volt mikor a szerelmed terrorizálta a népet. Ilyenről most nincs szó, bármennyire is szeretnétek
MZXX
2021. március 12. 14:52
Nem kell nekik a frekvencia, nem éri meg, de nem visszaadják vagy megköszönik a lehetőséget és nem élnek vele, hanem azt akarják elérni, hogy úgy tűnjön, mintha elvették volna tőlük. Aljas banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!