Mentőövet az utazási irodáknak!

2021. február 21. 10:08

Ezen piaci szereplők felkarolása minden felelős döntéshozó érdeke kell, hogy legyen.

2021. február 21. 10:08
Dúró Dóra
MTI-OS

„Az utazási irodai, buszos vállalkozói, valamint az idegenvezetői szférában rengetegen dolgoznak, illetve sokan csak dolgoztak, hiszen a járvány miatt bevezetett kormányzati intézkedések miatt számtalan munkavállaló veszítette el állását, és vállalkozások mentek végleg tönkre. Erről az ágazatról a kormány szinte teljesen megfeledkezett, az érintetteket lassan már egy éve a teljes bizonytalanságban tartják, csak ígéretek vannak feléjük, miközben a lakosság felé azt kommunikálják, hogy segítettek rajtuk.

A Mi Hazánk azonnali és tényleges intézkedéseket vár a kormánytól az utazási irodák, buszos vállalkozók és idegenvezetők megsegítésére, hiszen a turizmus hazánk egyik kiemelt ágazata, így ezen piaci szereplők felkarolása minden felelős döntéshozó érdeke kell, hogy legyen”.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna
2021. február 21. 17:53
Nem kell siránkozni az utazási irodákért - lehúzták már azok az utazni vágyókat előre, van bőven belőle tartalékuk. Mint a taxisok: mégis 8+ milliót kapnak elektromos autóvásárlásra. Vissza NEM térítendő segélyt. A zsebünkből. Tudod, Dóra: "Aki panaszkodik, attól el kell venni-aki dicsexik, annak adni kell" Ahogy a kamcsatkai szólás mongya.
még fokozza
2021. február 21. 15:44
A rendőrökre többletterhet ró a járvány elleni küzdelem de nem kapnak kompenzációt és nem engedik őket leszerelni. Kényszermunkások tartják fenn a rendet. Időzített bomba van a közbiztonságban. A nyitás után fel fog robbanni, mert finanszírozás nélkül semmi nem működik. Pénz pedig már nincs.
marica61
2021. február 21. 13:49
duro dora=gyurcsány sokadik szovivöje és a mi hazánk mozgalom szétveröje.
marica61
2021. február 21. 13:49
duro dora=gyurcsány sokadik szovivöje és a mi hazánk mozgalom szétveröje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!