Ingyenpénzt osztogatna a baloldal

2021. február 24. 07:09

Elvennék azoktól, akik a legkeményebben dolgoznak.

2021. február 24. 07:09
Rákay Philip
Facebook

„A feltétel nélküli alapjövedelmet, kvázi ingyenpénzként osztogatná a baloldal. Ennek a fedezetét pedig úgy teremtenék elő, hogy elvennék azoktól, akik a legkeményebben dolgoznak: a középosztálytól.

Nem hagyhatjuk! Nézd meg a videót, és add tovább!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. február 24. 18:30
Milyen videót? Sehol egy videó.
Csubszi
2021. február 24. 17:06
Mindig ezt csinálják: vegyük el azoktól, akiknek van! Új pénzt sosem tudtak csinálni, legfeljebb hitelekből! Szánalmasak!
bruboxster
2021. február 24. 11:11
Philip, a maga nevében csalnak!!!! Aki tudja, értesítse őt!!! https://www.facebook.com/suseno.saputra.756
Agnieszka
2021. február 24. 10:13
Gratula Rákaynak! Egyik szösszenete jobb, mint a másik. Az alapjövedelem egy agyrém, azt a pénzt másoknak meg kell termelni, keresni. Aki tud, dolgozzék! Aki nem tud, mert munkaképtelen, beteg, azt kell segíteni. Egyelőre a róluk való gondoskodásra sem nagyon telik. Ez egy leraboltságból kifolyólag szegény ország., MÁV Cargo, moszkvai kereskedelmi kirendeltség, egész iparágak, cukoripari vertikum, MALÉV lenne itt mit számon kérni a volt MSZP-SZDSZ kormányokon. Erre ezek kitalálják a feltétel nélküli alapjövedelmet, vicces.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!