A Momentum a jövőbe tekint

2021. február 01. 08:30

Népünk nagy tanítójával, Gyurcsánnyal és Dobrev elvtársnővel karöltve.

2021. február 01. 08:30
Rákay Philip
Facebook

„András, jól figyelj! Megkísérlem elmagyarázni! Az egyetlen igazán modern és progresszív dolog – ebben a kizökkent időben – Teremtőben, nemzetben, családban gondolkodni. Bármennyire is meredek ez neked, hidd el, mégis ez az egyedül előremutató, termékeny, organikusan élő jövő.

Amit te, a régi SZDSZ-t is alul múló pártoddal képviselsz, András – karöltve a két lábon járó, vállalhatatlan, posztkomcsi múlttal, a Gyurcsány-Dobrev párossal, meg a globalista, nyugati hálózati elvtársakkal –, az bizony a meddő világ maga, a történelem gyászos zsákutcája.

Ez a semmibe vezető utcácska szánalmas gender-marhaságokkal, 34 millió – kizárólag szavazatért cserébe befogadott – új migránssal, az európai, nemzetállami értékek kivégzésével, a minősített önfeladással, meg az utópisztikus világkormány közveszélyes ideájával van kikövezve.

A ködös félhomályban pedig feldereng még az újmarxista alapjövedelem pazar kis ötlete is, amely a legkiszolgáltatottabb társadalmi csoportok megzsarolásának segélyekbe oltott, régi balos hagyományának újraélesztése. Természetesen – ahogy azt a múltban már megtanulhattuk – mindig szigorúan a dolgos, törekvő középosztálytól elvéve a javakat, az ő kontójára ígérgetve, megszorításokkal, adóemelésekkel kivéreztetve.

Ez volna hát az általatok szomjazott jövő, amely nem más, mint az életképtelen, bűnös múlt átcímkézése, újracsomagolása.

Na, épp ebből nem kérünk mi nagyon sokan!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szandi-mandi
2021. február 01. 11:44
Igaz szöveg. Fegyőrnek hiába mondod, de a momentum szavazók között lehet értelmes, aki nem progresszív szja-ból akarja finanszírozni az alapjövedelmet a migráns és egyéb eltartandó rétegek számára.
Fideath
2021. február 01. 10:33
"Az egyetlen igazán modern és progresszív dolog – ebben a kizökkent időben – Teremtőben, nemzetben, családban gondolkodni." ----------------------------- Meg profitban, ugye filipke? Hiszen ezért keresel napi egymillió forintot a "tanacsadó" cégeddel.
küllő
2021. február 01. 09:45
Bértalpnyaló kálmánka újabb agymenése . Ez a szerencsétlen, egyre röhejesebb. Eszitek ezt fideszhívők ?
olajfa1
2021. február 01. 09:45
JA!... a "jövőbe tekint"... aztán meg a "Távolban egy fehér vitorla"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!