A sportolókat és az újságírókat ne bántsák

2021. január 18. 18:33

Nem zavar, hogy Vadai Ágnes a vakcinabeszerzést is arra használja, hogy engem gyalázzon.

2021. január 18. 18:33
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„Nem zavar, hogy a gyurcsányista Vadai Ágnes a vakcinabeszerzést is arra használja, hogy engem gyalázzon, de kértem már a gyurcsányistákat, hogy a sportolókat és az újságírókat ne bántsák.

Minden baloldali aljas támadás ellenére tovább dolgozunk azon, hogy a magyar szakemberek iránymutatásai és döntései alapján hatásos és biztonságos vakcinát hozzunk Magyarországra.

(Megj.: Tájékoztatásul Vadai Ágnesnek: speciel én soha életemben nem futsaloztam, de játszottam nagypályán, kispályán, jelenleg pedig 3-3 ellen játszom, ha a járvány engedi.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. január 19. 10:28
Vadai egy vegtelenül aljas voros rongy!
Pitypangocska
2021. január 18. 21:21
Menczer Tamás mind emberileg, mind szakmailag egy megkérdőjelezhetetlen minőséget képvisel (amit az Egyenes beszédben Rónai Egonnal lefolytatott beszélgetésével ország-viálg előtt bebizonyított). Vadai Ágnes maga a két lábon járó testi-lelki romlottság, a pusztulás. Az aljasság, a gonoszság süt az arcáról. Éppen ezért Vadai azt sem érdemli meg, hogy Menczer Tamás a nevét a szájára vegye.
villogókékfog
2021. január 18. 20:16
Vadai egy kártékony mocsadék. Prolikat meghazudtoló módon szokta az epét hányni.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. január 18. 20:01
Megnézném FeketeGyőr Bandit, hogy bírná 3 - 3 ellen. Ha már emberkedik nála 20 évvel idősebbekkel. Főiskolás koromban toltam utoljára, folyamatosan threshold-on vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!