Nem akartam hinni a szememnek

2020. november 01. 12:26

Humanitárius katasztrófa szélén állunk és hihetetlen, de úgy tűnik, igaz: a miniszterelnököt csak az érdekli, hogy a focimeccsein tömött lelátók legyenek.

2020. november 01. 12:26
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Nem akartam hinni a szememnek, de többször is ellenőriztem.

Csatolom a mai és a tegnapi térképet:

Győr-Sopron megyében 59-cel, Vas megyében 97-tel, Zala megyében 9-cel, Békés megyében 16-tal csökkent az összes fertőzött száma.

Ez összesen 181 fős csökkenést jelent, Ha ezt hozzáadnánk a mai új fertőzöttek számához, akkor 4059 lenne, ami rekordot jelentene. A halálozási adatok pedig akkor is ijesztőek, ha valóban »csak« ennyi elhunyt van. Müller Cecília azt hazudja ugyanis, hogy nem tudja kórházanként megmondani, melyik napon hányan haltak meg-így a halálozási adatok esetleges manipulálásának leleplezése reménytelen. De még a kormányzati adatok szerint is rövid időn belül havi szinten sok ezer honfitársunk fog meghalni a kapacitásuk határán álló, már most is erőn felül teljesítő személyzetű kórházakban. Olvasni már olyan hiteles beszámolót is, amikor egy fővárosi kórházban dönteni kellett, hogy a 80 vagy a 60 éves beteg ek jusson lélegeztetőgép. Érdemes még ezt a videót megnézni, nagyon látványosan mutatja, mennyire rossz a helyzet.

https://www.reddit.com/.../covid19_magyarorsz%C3%A1gon.../

Humanitárius katasztrófa szélén állunk és hihetetlen, de úgy tűnik, igaz: a miniszterelnököt csak az érdekli, hogy a focimeccsein tömött lelátók legyenek, a többit meg propagandával és hazudozással akarja megoldani. A propaganda pl. harsogja, hogy mekkora siker az, hogy medikusaink 1000 euróért vállaltak két nap bedolgozást a sok millió szlovákot levizsgáló teszteléseken. Semki nem kérdezi meg viszont, hogy miért nem nálunk tesztelünk ilyen intenzitással- miért van az, hogy egy szekszárdi tanár csak 10 nap után, már a kórházban tudhatja meg, hogy covid pozitív?"

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. november 02. 11:21
Hülye vagy Hadházy, nem kicsit.
Feri70
2020. november 02. 08:46
Te hülye, szerinted a Miniszterelnök zavarja ki az embereket a lelátókra? Magyarországon NINCS DIKTATÚRA. Mindenki szabad akaratából azt tesz amit szeretne. Ha akar - tüntet, - egyetemet foglal - színházba megy - szállodába megy - sport eseményre megy - kamu videót gyárt Egy a lényeg tartsa be a szabályokat. A jogi és az egészségügyit is.
kishegyi
2020. november 02. 05:58
"Nem értem, miért mentek olyan sokan a Balatonra. Némelyek félelemből, a többség hitetlenségből." Hadházy után szabadon. Minek szemlézni egy bukott lódoktort?
néhai Ch.Pilot
2020. november 02. 01:17
Humanitárius katasztrófa előtt 2022 tavaszán állunk majd, ha esetleg ti nyernétek a választásokat, Ákos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!