Egy dolog volt biztos az életemben, hogy soha nem leszek sportkommentátor!

2020. október 16. 14:11

Nem szerettem volna Apu útját követni, ráadásul nagyon szerettem Szolnokon kosárlabdázni. Interjú.

2020. október 16. 14:11
ifj. Knézy Jenő
Pesti Srácok.hu

Amikor 18-20 éves korod körül jártál, mennyire volt biztos az életedben az, hogy te is sportújságíró, sportkommentátor leszel?

Erre az a válaszom, hogy egy dolog volt biztos az életemben, soha nem leszek sportkommentátor. Nem szerettem volna Apu útját követni, ráadásul nagyon szerettem Szolnokon kosárlabdázni. Igaz, amikor Apám közvetítette a meccseinket, azt nem szerettem annyira, de magát a játékot igen. Azonban jött egy sérülés, 20 éves voltam, hirtelen jött az egész. Azt hittem, hogy folytathatom tovább, de egyik műtét jött a másik után, így a befejezést tanácsolták az orvosok. Egy évig kerestem a helyem az életben, aztán egyszer csak Palik László felhívott az Eurosporttól.

Honnan tudta, hogy keresnie kell?

Apu már pedzegette, hogy kommentátornak kellene elmennem, jó lenne ez nekem.

Bevallom, nem éreztem magaménak ezt a szakmát. Nem esett jól gyermekként, fiatalként, hogy ennyit kritizálják, idegen emberek beszólnak neki. Fiatalon ezt nehezen kezeltem, de őt ez nem izgatta, felhívta Palikot a tudtom nélkül, Laci pedig már azzal keresett, hogy le kéne ülnünk beszélni. Így kezdődött egy hosszú eurosportos időszak az életemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2020. október 17. 22:06
Sipivel nagyon jól közvetítették a bringát, én akkor kedveltem meg azt a sportot. Szerintem a mostani sportriporterek közül a legjobbak között van. Nem tökéletes,. De ki az? Még GyF sem....:-)
G r o s w e n o r2
2020. október 17. 01:30
Az apja irdatlan sokat bakizott.
hihhaa
2020. október 17. 01:23
Nem annyira kedvelem ezt a feleségrugdosó fogalmatlan szarházit. Bár a Sipossal tényleg nagyon jól közvetítettek kerékpárt, azt szerettem.
Kimond Ottó
2020. október 16. 21:16
Vitraynak már 35-40éve csípte a szemét a nemzeti, keresztyén érzelmű Knézy nincs új a nap alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!