A járvány nemcsak egészségügyi, hanem gazdasági probléma is

2020. április 27. 13:55

Nem lesz olyan ember, akinek ha ez az időszak kifut, az ne kapna ajánlatot a magyar gazdaságból vagy a magyar államtól.

2020. április 27. 13:55
Szentkirályi Alexandra
Facebook

„Tudjuk, hogy a járvány nemcsak egészségügyi, hanem gazdasági probléma is, nemcsak az emberek egészségét, hanem a pénztárcáját is érinti.

2010-ben már egyszer sikerült, munkával újjáépítettük az országot, mert ahol van munka, ott van kereset, önbecsülés, függetlenség és a végén van büszke élet. Ez az alaptézis a járványhelyzetben is megállja a helyét, ezerszer is igaz, hogy: most munkahelyeket kell megőrizni és teremteni.

Ma, Orbán Viktor miniszterelnök is ezt erősítette meg a Parlamentben.

Az álláskeresési járadék (munkanélküli segély) három hónapig jár, mire az lejár, mindenkinek lesz munkája. Nem lesz olyan ember, akinek ha ez az időszak kifut, az ne kapna ajánlatot a magyar gazdaságból vagy a magyar államtól. Vannak olyanok, akik nemcsak munkavállalók, hanem munkaadók is. Azok a vállalkozók, akik most nehéz helyzetbe kerültek, azok számára egy 50 milliárdos alapot nyitott meg a Kormány.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2020. április 27. 22:46
Na, erre fideszesként is kíváncsi vagyok. Majd a kirúgott értelmiségiek elmehetnek almát szedni, kukoricát címerezni, esetleg vagont rakni, mint a legszebb Rákosi-féle időkben?
koronaszepe
2020. április 27. 21:11
Egy szóvivő megtanulhatna rendesen fogalmazni, amúgy képtelenség, amit állít.
János bácsi
2020. április 27. 17:41
Millen egyszerű gondolkodású kis teremtés.
Nagy Pál
2020. április 27. 15:35
Szeretjük ezeket a visszautasíthatatlan ajánlatokat. Most Corleone helyett Orbántól jön.... A MANYUP pénzeinkre is kaptunk ajánlatot, az önkormányzatok a gépjármű adóra, a parkolási díjra... és ez csak a kezdet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!