A Momentum a bankokat sajnálja a hitelek felfüggesztése miatt!

2020. március 19. 13:47

A Momentum még egy járvány okozta vészhelyzetben sem áll a magyar családok és vállalkozások mellé.

2020. március 19. 13:47
Fidelitas
Facebook

„Iker Áron a Momentum Veszprém megyei képviselője és Prinz Dániel a párt szakpolitikusa közösen publikált cikkükben kritizálják az Orbán Viktor által bejelentett kormánydöntést, a magyar családok és vállalkozások hiteleinek felfüggesztésével kapcsolatban. A Momentum szerint: »ez nem csak a bajba jutott vállalkozásokat és családokat érinti, ellenben hatalmas terhet ró a bankrendszerre«.

Felháborítónak tartjuk, hogy a Momentum még egy járvány okozta vészhelyzetben sem áll a magyar családok és vállalkozások mellé, a kormány embereket segítő intézkedéseit kritizálja és a bankok mellé áll a magyarokkal szemben.

Úgy gondoltuk, hogy Donáth Anna múlt heti sajnálkozása után, hogy Magyarországon nem magyar emberek voltak első koronavírus fertőzöttek, már lejjebb nincs, de sajnos van: a Momentum most a hitelek befagyasztását kritizálja, míg a kormány azon van, hogy a bajba jutott magyar embereket segítse. A Momentum minden megszólalása szégyen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. március 20. 10:42
A Momentum a DK mellett a legaljasabb párt.
atila68
2020. március 20. 08:09
Bankszektor, Nolimpia, románok, szlovákok.... Mi lehetne fontosabb a magyar embereknél? Törjétek még a buksitokat!
BőröndÖdön
2020. március 20. 06:35
Ez az ifjúkomcsi fideszes bagázs ritka undorító....
998877
2020. március 19. 23:40
A legundorítóbb hazaáruló tetteket végrehajtó párt a Momentum, a DK-val együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!