Ez a történet már régen nem a szólásszabadság határairól szól

2020. február 08. 10:56

Nincsen jogorvoslat, csak a techcégek kénye-kedve.

2020. február 08. 10:56
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Elérhetetlenné vált a PestiSracok.hu youtube-csatornája (így a pár héttel ezelőtti PolBeat-szereplésem is). Néhány éve a Facebook a kurucinfót tette megoszthatatlanná: az uszító tartalmak mellett Ilkei Csaba hiánypótló aktanyilvánossági tanulmányait is. Nincsen jogorvoslat, csak a techcégek kénye-kedve. Ez a történet már régen nem a szólásszabadság határairól szól. Cseppben a tenger mutatja meg, hogyan szöknek ki az óriásvállalatok, így a tudatipart uraló techcégek a nemzetállami, s igen, a jogállami keretek kozül. Az út végén tényleg feleslegessé válik minden demokratikus rendszer, hiszen az ellenőrizhetetlen órásvállalatok profit-érdeke felette áll a jognak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2020. február 09. 14:43
Schiffer még tudja mit jelent a liberalizmus...az egyetlen tisztelhető ellenzéki ......habár én soha nem szavaznék rá
gacsat
2020. február 09. 13:26
Erős a gyanum, hogy itt soros építi fel az új miniszterelnököt.
gacsat
2020. február 09. 13:25
Ne szarjatok be. Trumpika is a Twitteren és a Facebokon nyerte meg a választást. A Twitter és a Facebok legnagyobb rémületére.
gacsat
2020. február 09. 13:15
Nem vagyok biztos benne, hogy így rosszabbul járunk. A Kuruc is azért jobb, mert szarik a beszari törvényekre. Az interneten mindenki megtalálhatja a szivéhez közel álló olvasnivalót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!