Vegyük meg Grönlandot!

2019. augusztus 24. 12:06

Turulban született magyar eszkimó testvéreink, remélhetőleg türk tudattal.

2019. augusztus 24. 12:06
Lendvai Ildikó
Népszava

„Szóval: próbáljuk meg ezt a Grönland-dolgot. Mit veszthetnénk? Legfeljebb visszautasítanak, és akkor jól megsértődünk: több tiszteletet a magyaroknak! Recrudescunt vulnera, felszakadnak a nemzet sebei, a keresztényellenes erők nemzetközi összeesküvése, nyomják Krahácsot, és így tovább. Ez is hoz szavazatot.

Ilyen irányban Trump is tett egy gyenge próbálkozást (»​Nem lehet így beszélni az Amerikai Egyesült Államokkal, legalábbis az én elnökségem alatt nem!«), de hát ő ebben csak szánalmas kezdő.

Na de ha összejön az üzlet! Tengeri kikötőt már vettünk (kikötni nem nagyon lehet ott, de nem ez a lényeg), vagyis ha nem is három, de egy tenger már jelenleg is mossa partjainkat. Grönlanddal pedig a területünk a huszonháromszorosára nőne!!! Gond meg alig, összevissza csak 56 ezer lakos, legfeljebb ennyivel többen háborognának rendes egészségügyért meg iskoláért, na mondd már! Viszont micsoda siker, hogy egyik évről a másikra hirtelen 56 ezerrel gyarapodna a nemzetünk. Turulban született magyar eszkimó testvéreink, remélhetőleg türk tudattal. Mert az mégsem járja, hogy Horthy Miklóst »​országgyarapítóként« ünnepelték, Orbán Viktornak meg egy nyamvadt eposzi jelzője se legyen, leszámítva a modortalanabbak által használt ’g’ betűs szót. Bezzeg Horthy előtt így tisztelgett az első bécsi döntés után Imrédy: »Az országmentő Horthy Miklósból országgyarapító szabadító lett. A megnagyobbodott országnak minden fia és leánya nevében ígérem, hogy Főméltóságodat követjük ezen az úton«. A követésből az ország fiainak és leányainak – már aki megérte – később sok baja származott, de hol vagyunk még ettől, nem kell folyton előre károgni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2019. augusztus 26. 09:44
A híres "baloldali szellemi fölény". Megszakadok, b@zmeg. Ezt a tömény pitiánerséget, ezt a kicsinyes, irigy butaságot! Ezekre lehetett, ezekkel lehetett csak szocializmust építeni.
Newman
2019. augusztus 25. 16:26
Döglandot!!! NEKED cenzorasszony! Rohadjá+!!!
Peter8811
2019. augusztus 25. 11:51
Szerintem inkább vegyél egy jó mély levegőt.
Glück28
2019. augusztus 25. 11:27
Ildikó, egy jó fürdés a Balatonban? Hellernek is segített, neked is jól fog esni, pláne nekünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!