Forza Salvini!

2019. február 04. 14:03

Az új olasz kormány és a belügyminiszter nem fogja többé megengedni, hogy az afrikai migránsokkal tömött csempészhajók egymás után kikössenek.

2019. február 04. 14:03
Apáti Bence
Magyar Idők

„Magyarországon anélkül beszélhetünk a migrációról, hogy az éjszaka kellős közepén szigorú tekintetű gondolatrendőrök dörömbölésére kellene ébrednünk, akik olyan dolgok iránt érdeklődnek, hogy mi végre vagyunk ilyen pesszimisták, miért csak a rosszat látjuk mindenben, és miért posztoltunk a Facebookra olyan sok, migránsok által elkövetett bűncselekményről szóló hírt ahelyett, hogy lehetőséget látnánk és örömet éreznénk, amikor ezekre a szerencsétlen sorsú, ám módfelett iskolázott és az emberi jogok iránt rendkívül érzékeny emberekre tekintünk.

Itália népe azonban nem vesztette el teljesen a józan eszét, így 2018-ban megválasztott egy olyan kormányt, amely nem szervezi, hanem épp ellenkezőleg, megpróbálja megakadályozni az illegális migrációt. Ez praktikusan azt jelenti, hogy a jelenlegi adminisztráció olyan gyakorlatot alakított ki, hogy a líbiai partoktól nem messze indokolatlanul átszálló, majd még indokolatlanabbul Olaszországba taxiztatott afrikai fia­talembereknek nem engedélyezik a partraszállást.

A liberális, migránscirógató jóemberek ugyan folyton arra hivatkoznak, hogy a mentőhajók csak humanitárius segítséget nyújtanak, amikor a líbiai partoknál járőrözve minden vízbe ugró afrikait azonnal kimentenek, majd Európába szállítanak, és ezzel a cselekedetükkel egyáltalán nem segítik az illegális migrációt. A valóság ezzel szemben az, hogy a kommunikációs eszközök elterjedése révén mind a csempészek, mind a migránsok tisztában vannak azzal: az új olasz kormány és a belügyminiszter nem fogja többé megengedni, hogy az afrikai migránsokkal tömött csempészhajók egymás után kikössenek.

Így aztán nagyságrendekkel kevesebb csónakot tudnak útnak indítani, hiszen a nagy kalandra befizető gazdasági menekülteket most már nem lehet azzal hitegetni, hogy a lí­biai partoktól három kilométerre úgyis kimentik, majd »valakik« szépen Olaszországba szállítják őket. Orbán után Salvini is bebizonyította, hogy aki meg akarja állítani a migrációt, az meg is tudja tenni. Ilyen egyszerű ez.

Forza Salvini!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2019. február 04. 20:06
Ez a Bence nagyon rosszul állhat anyagilag.
Vadakat terelő juhász
2019. február 04. 17:58
Kiss B. Attila az operettszínház új igazgatója, balettigazgatónak nevezte ki Apáti Bence balettáncost, a Magyar Idők főmunkatársát, akit többek között a HírTv-s és EchoTv-s politikai műsorok állandó szereplőjeként is ismerhetünk. Bravó Bence! Megérte! :D
56október
2019. február 04. 16:27
Sajnos, egy fecske még nem csinál nyarat. Nincsenek illūzióim, hogy a bamba tehenészlányt képviselővé, vagy Merkelt és Macront országvezetővé választók stb. hazájában belátható idøn belül normális emberek kerülnek hatalomra. Ettøl függetlenül persze forza Salvini!
balbako_
2019. február 04. 15:47
És a közvélemény-kutatók adatai szerint az olasz választók akaratával is egyezik. Recseg ropog Európában a Soros birodalom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!