Hogyan reagáljunk az erőszakra?

2019. január 24. 07:45

Az ellenzéki szavazók nincsenek tisztában azzal, hogy mi a konkrét célja azoknak az akcióknak, amelyeket esetleg szimpátiával ítélnek meg.

2019. január 24. 07:45
Botond Bálint
Magyar Idők

„A sorsunk azon fog múlni, hogy a magyar társadalom, a kormánypárti szavazók és a politikáról, az emberi létről normálisan gondolkozó ellenzéki szavazók, akik az erőszakot egyre jobban és manipulatívabban támogató ellenzéki sajtó legfőbb fogyasztói is, hogyan reagálnak majd a provokációkra, a megtervezett, valamint a szélsőliberális sajtó által támogatott erőszakos cselekményekre.

Az európai parlamenti választások kampányában valószínűleg eldől, hogy Magyarország a széteső nyugati társadalmak egyre inkább az erőszakba beletörődő útját választja-e vagy kikényszerítjük-e a közmegegyezésünk betartását. Magyarország – mint közösség – együtt mozdulva semlegesíti-e az erőszakot hirdető szélsőséges csoportokat, az antifásokkal összefogó náci jobbikosoktól a kamaszokat, fiatalokat a frontvonalba küldő és őket feláldozni bármikor kész ultraliberális poszt-SZDSZ-es, bosszúszomjas csürhéig, vagy tűri, hogy néhány ezer fizetett hazaáruló leromboljon mindent, de tényleg mindent.

Az ellenzéki szavazók nincsenek tisztában azzal, hogy mi a konkrét célja azoknak az akcióknak, amelyeket esetleg szimpátiával vagy akár távolságtartással ítélnek meg, de mindenképpen érthetőnek tartanak. Hasonlóan óriási a szakszervezetek felelőssége is, hogy adnak-e háttértámogatást a szélsőségeseknek, belemennek-e, hogy a munkavállalókat az erőszak eszközeként használják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. január 24. 20:55
"Hogyan reagáljunk az erőszakra?" Előzzük meg! A legjobb védekezés a támadás. Ez történik akkor amikor egy erőszakoskodó erőszakoskodik az utcán, de véletlenül éppen arra sétál a teakwondo világbajnok hölgyemény: https://www.youtube.com/watch?v=PvSTVp6a19A
Zokni
2019. január 24. 13:04
"Hogyan reagaljunk az eroszakra?" - kérdi. Ez érdekes. Mikor mindig ránézve erre a képre pont az jut eszembe, hogy most jött ki a béketűrésből, és most jön a tettlegesség ... Bár nem olvasom el, csak kiváncsi lennék, hogy hozza ezt össze a 2006-os eseményekkel... Amikor ráadásul MÉG volt esély a demokratikus politikai változtatásra.
dakotasámán
2019. január 24. 12:54
"Magyarország – mint közösség – együtt mozdulva semlegesíti-e az erőszakot hirdető szélsőséges csoportokat, az antifásokkal összefogó náci jobbikosoktól a kamaszokat, fiatalokat a frontvonalba küldő.... és őket feláldozni bármikor kész ultraliberális poszt-SZDSZ-es, bosszúszomjas csürhéig, .. ." hát ja. ahogy egy bolond látja. ja nem, a korrupció hívők önkéntes szószólója. ha már erőszak, mesélj valamit a fradi b középről, a kubatov kopaszokról és a pintér pandúrokról is bolond gyerek. és, hát a náci jobbikosok. úgy néz ki, nagyon tart a főgenya az egységesen fellépő ellenzéktől, úgy hogy bevetette a nehéz tüzérséget az összefogás ellen. azért végtelen cinizmus kell ahhoz, hogy egy vezér elvű náci párt, másokat ezzel próbáljon lejáratni, de tudjuk, a hatalomért semmilyen ár nem drága, pláne, ha más fizeti.
sááá
2019. január 24. 11:46
Erőszak eddig csak a köztévés biztiőrök és Kubatov-kopaszok által volt. De szépen készül az erdogani narratíva. Most azt kell mondani egy füstbombára, hogy erőszak van. Ha felborul egy kuka, az már terrorizmus lesz. (GFG már itt is tart) Utána viszik börtönbe az ellenzéket, mint "terroristák".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!