Jó, hát akkor itt fogunk élni!

2018. április 09. 15:37

Forduljunk egymáshoz, és segítsük egymást. Kemény idők jönnek.

2018. április 09. 15:37
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„A legnagyobb hiba, amit most bárki elkövethet, ha belekezd azoknak a honfitársainknak szapulásába, akik tegnap megválasztották ezt a rendszert. És itt most nem a több százezres bundákban a Fidesz eredményvárójáról hazatérő nőkre, és a Lexusukba beszálló férfiakra gondolok, akik a Mérce irodája előtt hívták tegnap a képviselő urat, hogy negédes hangon gratuláljanak neki az újabb közbeszerzés reményében.

Hanem azokra az egyszerű, bérből és fizetésből élő emberekre gondolok, akikhez nem nagyon volt egy szavunk se. Vagyis azt hittük, sok szavunk van, egészségüggyel, oktatással, a korrupció helyzetével. De akik annyira kiszolgáltatottak, annyira nem kaptak soha semmit senkitől a 90-es évek demokráciájának éveiben, hogy nem is hiszik el, hogy kaphatnak. (...)

 

Persze sokan elmennek majd most az eredmény után, de mi, akik maradunk, azoknak ebben az országban kell dolgoznia tovább. Akkor is, ha szar lesz, és akkor is, ha még szarabb. Hát akkor itt fogunk élni. Vigyázzunk magunkra és egymásra, mi, akik megmaradtunk maguknak, ne elforduljunk, hanem forduljunk egymáshoz, és segítsük egymást. Kemény idők jönnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Natali
2018. április 10. 23:22
Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Olyan embert keresek, aki meghív engem. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/iykWCV oldalon Ezen az oldalon is elérhetőek a kapcsolati adatai
Dénia
2018. április 10. 12:20
Az a baj, hogy a valóban szar helyzetben, és kiszolgáltatottságban élő emberek pontosan tudják, hogy pont ti vagytok azok, akik ebben az országban mindig is jól éltek, jól élnek most is, jól is fognak élni, és pont ti vagytok azok, akiknek esze ágában sincs elmenni sehova.
zsiráf
2018. április 10. 10:33
"A legnagyobb hiba, amit most bárki elkövethet, ha belekezd azoknak a honfitársainknak szapulásába," Igaz. Előtte sem kellett volna Emőkés reklámokat gyártani, birkázni, papucsállatkázni, nácizni, lenézni. Hiszen az ő szavazataikat akarták begyűjteni. De ilyen atitűddel, mit is hinne el nekik a honpolgár.
hátakkor
2018. április 10. 10:13
"Jó, hát akkor itt fogunk élni!" Nem volt becsomagolva a bőrönd mégsem? Gerendás is itt maradt szomorkodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!