Világraszóló diadal

2018. április 09. 06:49

Hatalmas fricska ez azok számára, akik a demokrácia haláláról, a jogállam végéről prédikáltak.

2018. április 09. 06:49
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Magyarország hatalmas győzelmet aratott, fogalmazott Orbán Viktor a Fidesz eredményváróján, ismét óriási tömeg előtt. És ezt tudomásul
kell vennie minden ellenlábasunknak is szerte a világon.

Ritkán látott sokaság tett tanúbizonyságot arról, hogy tisztában van jogaival, és hajlandó élni is azokkal, amikor erre lehetőség nyílik. Hatalmas fricska ez mindazok számára, akik évek óta a demokrácia haláláról, a jogállam végéről prédikáltak úton-útfélen, idehaza és külföldön egyaránt.

A kimagaslóan magas részvétel azt is bizonyítja, hogy a kampány színvonalától függetlenül az emberek átérezték döntésük súlyát, komolyan vették a választás tétjét, bármelyik oldal megfogalmazását fogadták is el. Mindez azt eredményezi, hogy a következő országgyűlésnek olyan erős legitimitása lesz, ami komoly nemzetépítő döntések meghozatalára hatalmazza fel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2018. április 09. 15:52
A "világraszóló" kifejezés talán kicsit dagályosnak tűnhet. Pedig - gondoljunk bele! Nem az!
Biivisz
2018. április 09. 15:48
A nap elején már tudhattuk: A magyarok meghallották az "idők szavát". A nap végén már azt is: Meg is értették! :-)
Csigorin
2018. április 09. 15:12
ugyan, Putyin most nyert 76%al, megse valtozott semmi, ugyanugy megy a fujas, askalodas, acsarkodas, nalunk se valtozik semmi...
brekker
2018. április 09. 14:20
Galaktikusok vagyunk. Jövőre a Felcsút leigazolja Ronaldot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!