Le kell állítani a paksi kifizetéseket

2017. október 15. 11:18

A Szél-kormány felmondja a paksi paktumokat. De felszólítjuk a jelenlegi kormányt, hogy addig is állítsanak le minden kifizetést.

2017. október 15. 11:18
LMP
Közlemény

„Ahogyan az várható volt, Paks 2 állami támogatása miatt Ausztria az Európai Unió Bíróságához fordul. Az LMP szerint a beruházás kifizetéseit fel kell függeszteni.

Az osztrák kormányfő még a választások előtt jelezte: a beruházás értelmetlen biztonságpolitikai, energetikai és gazdasági okokból is, ezért az Európai Unió Bíróságához fordulnak. Ezt korábban a brit atomerőmű beruházásnál is megtették, a brit hatóságok pedig az eljárás végéig leállították a kifizetéseket. 

Az LMP álláspontja szerint a paksi beruházás az évszázad legkorruptabb és legveszélyesebb üzlete. Semmi másról nem szól, mint az EU-s források elapadását követően, putyini hitelből kifizetni a fideszes haverokat. Az Európai Unió Bíróságának a 2018-as választások után nem kell foglalkoznia az osztrák keresettel, mert a Szél-kormány felmondja a paksi paktumokat. De felszólítjuk a jelenlegi kormányt, hogy addig is állítsanak le minden kifizetést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
izo1210
2017. október 16. 14:54
Oszt mi lesz atom helyett? SZÉLenergia??? HAHAHA
makapaka2
2017. október 16. 14:41
Mi az, hogy Szél kormány?? Ez a nő minden realitás érzékét elvesztette!
Bokros Birka
2017. október 16. 10:31
Ja, másszunk vissza a fára, majd a szentjános bogarak villágítanak nekönk és itt még a Szél sem ér! :D
kotormány
2017. október 16. 04:20
Azért azt elhihetitek kedves hozzászólók, hogy Szél Berni csinos nő!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!