A liberálisok gyűlölik a szólásszabadságot: a Facebook és a Google az új Komintern

2017. augusztus 24. 17:28

És ma az emberek magánéletét és szólásszabadsághoz való jogát elsősorban nem az „illiberálisok” fenyegetik, hanem a nagy techcégek PC irányelvei.

2017. augusztus 24. 17:28
Megadja Gábor
Megadja Gábor
888

„És hogy mi volt a bűnöm? Egy poszt Vay »Blankáról«, aki nővé változtatta magát hormonokkal. A poszt nem volt különösebben radikális, inkább csak arról szólt, hogy bárki, aki férfiként nőnek, Apache helikopternek, langusztának vagy delfinnek képzeli magát, az segítségre szorul, és az igazi bűnösök azok, akik mindebből propagandát gyártanak, illetve segítségnyújtás címén bátorítják. Az illetőt inkább áldozatként tálaltam, ezért is furcsa a hozzáállás, hiszen az áldozati szerepet általában szeretik a Social Justice Warrior-univerzumban. A Facebook szerint megsértettem a kommuni…, azazhogy a »közösségi irányelveket«, ami csodálatos újbeszél arra a jelenségre, hogyan korlátozzák önkényesen a szólásszabadságot. Nyilvánvalóan belegázoltam az LMBTQXYZZS-IDDQDIDKFA-emberek jogaiba. Utóbbi akkor is megtörténik, ha valaki tényt közöl, például: a fiúknak kukijuk, a lányoknak meg puncijuk van. Persze ha a liberális talibán a Facebookon ünnepli a »nácik« ütlegelését, az belefér.

A véleményem mellett sajnos kitartok, még akkor is, ha Cukorhegyinél egy teljes hadosztálynyi életből felmentett SJW jelent föl naponta. Ez a szféra maradt nekik a totalitárius hajlamaik kiélésére, mert a szabad levegőn megfulladnak.

És ez az a pillanat, amikor minden liberális, aki az utóbbi időben azt a szöveget tolta, hogy »a PC csak egy fantom, amit a jobboldal talált ki arra, hogy megküzdhessen vele«, elgondolkodhat azon, miért nem mond igazat. Egynapos tiltás csepp a tengerben, James Damore-nak viszont az állásába került a Goolagnál az, hogy leírta, különbség van férfiak és nők között. A politikailag korrekt terror átvette az irányítást a Szilícium-völgyben, a nagy techcégeknél már a K+F kárára is növelik a »sokszínűségi« büdzsét, amiből túlbuzgó SJW-k nevelik az alkalmazottakat, meg a népet.

Minderre lehetne azt mondani, hogy ezek magáncégek, tehát azt csinálnak, amit akarnak; csakhogy a Facebooknak és a Google-nak nagyobb hatalma van, mint a kormányzatoknak, és valószínűleg többet is tudnak rólunk, mint a kormányok. És ma az emberek magánéletét és szólásszabadsághoz való jogát elsősorban nem az »illiberálisok« fenyegetik, hanem a nagy techcégek PC irányelvei.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2017. augusztus 25. 17:31
Szánalmas kiskancsó ne rinyálj gyere le a face-ről ,ennyike!!!!
istvanka
2017. augusztus 25. 09:07
A nemzeti oldalt ezek az emberek "erősítik"!A meg-adja és nertársai homályosítják el a nappalokat!
Mindjárt
2017. augusztus 25. 08:39
Miben más a facebook cenzúrája a felcsúti maffia cenzúrájától?
pelekas
2017. augusztus 25. 08:10
Mondjátok, hogy a facebookra nem kötelező regisztrálni... Nálunk a gyerek osztályfőnöke ezen kommunikál a szülőkkel, és más közösségeknek is szinte kizárólagos kommunikációs csatornája... Aki kimarad, lemarad. A facebook akar a 21. század internetjévé válni. Kommunikáció, kereskedelem, reklám, hírek... Könnyű mondani, hogy ne regisztrálj... Kb olyan, mintha azt mondanád, ne használj internetet... Ma még lehet, hogy ez túlzásnak tűnik, de nem sokáig. Szeintem pár év, és a webes vásárlásokban is megkerülhetetlenné válik a face....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!