Az Együtt sikere, hogy leszedik a Soros-plakátokat.

2017. július 12. 20:40

Írtam Benjamin Netanjahunak is, Izrael miniszterelnökének, hogy tájékoztassam a magyarországi helyzetről.

2017. július 12. 20:40
Juhász Péter
Facebook

„Az Együtt kikerülésük óta számos lépést tett azért, hogy eltünjenek a közterületekről a harmincas évek náci propagandájára hajazó gyűlölet plakátok.

Országszerte plakáttépő demonstrációkat szerveztünk, amit a rendőrség biztosított. Ezeket még a héten is folytatjuk, segítve a plakátok eltüntetését, és erre buzdítunk mindenkit.

Írtam a Reklámszövetségnek, amely ma egy nagyon bátor szakmai állásfoglalást fogalmazott meg, melyben tisztességtelennek és károsnak nevezte a kormány plakátjait.

Ez a példaértékű kiállás remélhetően a médiahatóságot és az Önzabályozó Reklámtestületet is arra sarkallja majd, hogy foglalkozzon ezzel a gyalázatos gyűlöletkeltéssel, hiszen nekik is írtam, de eddig nem nyilvánultak meg az ügyben.

Írtam Benjamin Netanjahunak is, Izrael miniszterelnökének, hogy tájékoztassam a magyarországi helyzetről.

És úgy tűnik, volt értelme. Ma Orbán Viktor bejelentette, hogy eltűntetik a plakátokat az utcákról. Már csak a feleslegesen kidobott több milliárdos kötséggel kell elszámolnia, és azzal a társadalmi kárral, amit így is okozott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. július 16. 08:10
Csendben jegyzem meg, hogy kurvára nem szedték le plakátokat.
Graf
2017. július 14. 09:21
leszedetik a plakátokat mert itt a vizes VB , de ez nem változtat a lényegen, nem akarunk migránsokat. Benjamin meg a szádba adhatja ,
leech1
2017. július 14. 09:18
Kicsaptak legelni ? Benjit megkínáltad ? Reklámszövetség véleménye ki a faszt érdekel rajtad kívül te birka . Pupilláid rendben ?
Biivisz
2017. július 14. 00:58
Azért két apróságra - kedves JuPé - fölhívnám a figyelmedet. 1. Figyelj! Te írtad: "Országszerte plakáttépő demonstrációkat szerveztünk, amit a rendőrség biztosított." Vagyis: Az Orbán-diktatúra propagandaplakátjainak letépkedési demonstrációját az Orbán-diktatúra rendőrsége biztosította. Nem abszurd ez egy kicsit? 2. Ti letépkedtétek, ők leszedetik. Rendben. Legyen ez a te boldogságod (a Netanjahunak írt levéllel egyetemben). De a plakát tényein ez jottányit sem változtatott: - a magyarok 99 %-a nem akar migránsokat, - Soros évi 1 milliót szeretne Európába telepíteni. Ezeket hogy rakod őssze ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!