Veszedelmes a német dominancia

2017. július 04. 07:22

A magyar álláspont érvényesüléséhez nemcsak az Orbán-kormány erőfeszítéseire van szükség, de a magyar nemzet demonstrálható egységére is.

2017. július 04. 07:22
George F. Hemingway
Magyar Idők

„Szerencsétlen, de nem véletlen dolognak tartom, hogy csak a migráció és a Brüsszel által elrendelt kötelező betelepítés tematizálja a magyar közvéleményt. Azt ugyancsak szerencsétlennek tartom, hogy a jelenlegi magyar ellenzék Brüsszel iránti lojalitását a magyar kormány migrációs politikájának kritizálásával kívánja kifejezni. Az első pontot azért, mert a csak szűk keresztmetszeten át folytatott antimigrációs álláspont nem világít rá megfelelően a valódi veszélyre: a magyar szuverenitás elvesztésére és az egyirányú külföldi dominancia megerősítésére.

A második pontot azért tartom veszélyesnek, mert a magyar álláspont érvényesüléséhez nemcsak az Orbán-kormány erőfeszítéseire van szükség, de a magyar nemzet demonstrálható egységére is. A valódi vita lényege és az ebben megjelenített eszmecsere nem csak a migrációról szól, nem csak a magyar politikáról, nem csak Magyarországról, nem csak George Sorosról, és nem csak a napi történésekről. Az igazi kérdés nem egy jobboldali vagy baloldali válaszra vár. Amikor a nemzeti szuverenitásról, a magyar nemzet megmaradásáról beszélünk, az alapvető kérdés több figyelmet érdemel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2017. július 04. 22:50
Amúgy ezt a csavót hogy hívják? Ez olyan álnév mint a Filip? Nem viszi kicsit túlzásba a nyílást egy kis közpénz reményében?
Mich
2017. július 04. 12:08
...persze a francia dominancia még rosszabb lenne...! Gondoljunk csak Trianonra és a Kis-Antantra...
zakar zoltán béla
2017. július 04. 09:15
Ragyogó írás.
dream killer
2017. július 04. 09:11
Gyuri bácsi, nyugi előbb-utóbb meglesz a stadion, még pár cikk a propagandában, és jönnek a markolók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!