Megőrült az ellenzék – egymásnak szólogatnak be a lapokban

2017. július 27. 10:51

S bárki gondolhatja-e a baloldalon, hogy létezik egyetlen olyan bizonytalan szavazó, akit egy saját pártjában rendet rakni képtelen miniszterelnök-jelöltre szavazna?

2017. július 27. 10:51
Élő Anita
Heti Válasz

„Figyelemre méltó Botka elgyurcsányosodása: Molnár Zsolt elnökségi tagot árulónak és a Fidesszel való kollaboránsnak nevezi. Mire Molnár Zsolt az RTL Klubban felel vissza, párton belül polgárháborúval riogatva, és azzal vádolva meg Botkát, hogy nem is akarja leváltani a Fideszt. Vagyis nagyjából ugyanazzal, amivel Botka őt.

Érthetetlen, Botkának minek kellett így megemelnie a közvélemény számára ismeretlen Molnár Zsoltot. S bárki gondolhatja-e a baloldalon, hogy létezik egyetlen olyan bizonytalan szavazó, akit egy saját pártjában rendet rakni képtelen miniszterelnök-jelöltre szavazna?  S ahelyett, hogy megmondaná, hogyan vezetné ő az országot, a Sztárklikk.hu-n megjelent Molnár Zsolt bejegyzésekkel vitatkozik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belga
2017. július 29. 14:42
Hogy vaIaki nem tanuI a más hibájábóI az nem nagy eset, ritka az oIyan, aki képes rá. Hogy a sajátjáébóI sem -egy eset után- még az is eImegy. De hogy újra, és újra eIjátsza ugyan azt, amibe már többször beIebukott, na ahhoz igazi virtus szükséges. AmoIyan magyar-baIos.
Hóvirágcsempész
2017. július 28. 20:15
Elbaszott egy ország ez... Ha neadjisten kitör egy háború , a lövészárokban egymást lövik hátba a pártkatonák ? Mi a faszért nem lehet elismerni a másik érdemeit , miért kell folyton a szart keresni ?
puszika
2017. július 28. 16:58
Leányom! Nem akarlak rábírni véleményed megváltoztatására,de azt azért látnod kell,hogy BOTKA KIZÁRÓLAGOSAN CSAK SZEGED MÉRETEKBEN TUD GONDOLKODNI.Az pedig nem az ország. De az teljes mértékben látható,milyen módszerekkel kezeli alattvalóit az általa irányított városban. Ismerek pár szegedi korifeust,akik földig hajolva szolgálják polgármesterüket.Meg olyanokat is akik végrehajtói kívánalmainak.Ilyen például a rendőrkapitány meg az ügyvédek hada. A károsult alvállalkozók esetében vagy az új vagyonnyilatkozat leszavazásánál láthattad,hogyan működik a rendszer. Gyurcsány 2.0. Jó,gumilövedékkel még nem lőnek!!
írmag
2017. július 27. 20:37
Elvtársak, emlékeztetnélek benneteket Rajk elvtárs (g)ügyére! Botka elvtárs csupán Gyurcsány elvtárs újratemetését készíti elő! „Világ proletárjai egyesüljetek!”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!