Miért kellene a baloldalt gyurcsánytalanítani?

2017. június 07. 12:25

Miközben az MSZP-ben Gyurcsányt már-már a dolgozó nép ellenségeként kezelik, ugyanazt mondják, amit immár évek óta ő is mond.

2017. június 07. 12:25
Pindroch Tamás
Pindroch Tamás
Figyelő

„Miközben az MSZP-ben Gyurcsányt már-már a dolgozó nép ellenségeként kezelik, ugyanazt mondják, amit immár évek óta ő is mond: nincs szükség a határkerítésre, és ki kell állni a migránsok kvóta szerinti letelepítése mellett. Tehát kívülről is be kell engedni őket, illetve »belülről«, az Európai Unióból is át kell vennünk a bevándorlókat. Szép új baloldali világ épülne itt, igazi multikulti.  

Botka és Molnár migránspolitikai ámokfutása után már csak az maradt a kérdés: miért is kellene a baloldalt »gyurcsánytalanítani«?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MegvagyHadnagy
2017. június 08. 07:11
Ha a baloldal hatalomra jut itt es elkezdik betelepiteni ide is a muzulmanokat, kezdodhetnek majd itt is az ongyilkos merenyletek, keselesek, meszarlasok. Szep jovo...
cutcopy
2017. június 07. 23:04
"Miért kellene a baloldalt gyurcsánytalanítani?" Főleg hogy most nem is kért maga ellen bizalmatlansági indítványt..
robipecs
2017. június 07. 20:54
Fletó befészkelte oda magát, 20-30 évig ott is marad. Hol lesz akkor már Botka...
balbako_
2017. június 07. 16:45
Gyurcsány alakította ki "a modern európai baloldalt" azzal, hogy megvette az MSZP-t. Most azok akik prostituálták magukat - pénzért lefeküdtek neki - el akarnak válni tőle és feledtetni a választóikkal, hogy asszisztáltak minden baloldalinak vélt érték széttaposásához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!