El a kezekkel az Aurórától!

2017. június 29. 08:10

Továbbra is kiállunk a kannabisz teljeskörű legalizációja mellett, valamint felhívjuk mindenki figyelmét az orvosi legalizálás létfontosságára!

2017. június 29. 08:10
Magyar Liberális Párt
Közlemény

„Józsefváros önkormányzata szerdán azonnali hatállyal bezáratja az Auróra közösségi házakat. Az Auróra nem csupán szórakozóhely, sokkal több annál: egy olyan közösségi tér, ahol többek között olyan gyakorlatokon dolgoznak, amelyek elősegítik Magyarország demokratizálódását. A hely többek között olyan civil szervezeteknek ad otthont, mint a Budapest Pride vagy a Roma Sajtóközpont. A LiFT – Liberális Fiatalok Társasága (a Magyar Liberális Párt ifjúsági szervezete) tiltakozik az elfogadhatatlan döntés ellen, valamint elítéli azt a módszert, amellyel váratlan módon, az érintettek bevonása és értesítése nélkül, egyik pillanatról a másikra bezárnak egy ilyen fontos kulturális központot.

Szervezetünk elitéli a rendőri és hatósági megfélemlítést és az olyan jellegű intézkedéseket, mint a június 10-i razzia. Elfogadhatatlan, hogy a hatóságok azzal vannak elfoglalva, hogy üldözzék a kannabisz-fogyasztókat, azokat az embereket akik senkinek sem ártanak. Továbbra is kiállunk a kannabisz teljeskörű legalizációja mellett, valamint felhívjuk mindenki figyelmét az orvosi legalizálás létfontosságára! Az Auróra bezárása felháborító, ezért a Liberális Fiatalok Társasága követeli, hogy azonnal vonják vissza az intézkedést.”

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2017. június 29. 19:56
Komolytalan egy noname gittegyletet megkérdezni. csináljatok magatoknak de ne füvezzetek, mert elvisz a rendőrség énekelte anno a RPitbull
ottapont
2017. június 29. 17:41
'Továbbra is kiállunk a kannabisz teljeskörű legalizációja mellett' Hozzájuk méltó cél a harchoz.
remi
2017. június 29. 14:34
Nocsak, az Egy és Egyetlen Egyszemélyes Európai Pártnak van "ifjúsági tagozata"? Biztosan Fodor Gábriéla álmában két macska volt.
Ellensúly
2017. június 29. 12:08
Fodorék, TGM-ék felháborodása kioltotta bennem az Auróra iránti részvét szikráját is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!