Lőrincesítés

2016. december 03. 12:43

Tudja, hogyan működnek az újságok, most már azt is, miképpen kell tévét csinálni, hiszen megvette Széles Gábor Echoját, hogy a továbbiakban a gravitáció kikapcsolásával tölthesse értékes idejét.

2016. december 03. 12:43
Veress Jenő
Népszava

„Mészáros Lőrincről beszélek, kiről másról. Aki ért a mély-, és magasépítészethez, a szállodaiparhoz, a sertéstenyésztéshez. Pék, hentes, és ásványvízfakasztó. Tudja, hogyan működnek az újságok, most már azt is, miképppen kell tévét csinálni, hiszen megvette Széles Gábor Echoját, hogy a mágnás a továbbiakban a semmiből nyert energiával, a gravitáció kikapcsolásával tölthesse értékes idejét.

Hogy mi mást is tud még Mészáros Lőrinc, egyelőre még nem mondták meg neki.

Mészáros Lőrinc a magyar Chuck Norris. Ereje, esze, szíve szakasztott az övé. Mostantól így is beszélnek majd róla. Mikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Mészáros Lőrinctől. Mészáros Lőrinc nem fizet adót, csak beküld egy borítékot, amiben az arcképe van. Mészáros elszámolt a végtelenig. Kétszer. Mészáros Lőrinc nem hagy üzenetet, ő figyelmeztetést hagy. Ha Mészáros Lőrinc betesz egy szelet kolbászt a DVD lejátszóba, vissza tudja nézni az egész disznóvágást. Lehetetlen nem létezik, csak olyan, hogy Mészáros Lőrincnek nincs kedve hozzá. Mészáros Lőrinc tyúkszeme tojást tojik. Mészáros pacalból is tud buborékot fújni. Mészáros felépítette saját szülőházát. Mészáros Lőrinc kétszer volt Budán kutyavásáron.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 02. 17:15
"Tudja, hogyan működnek az újságok, most már azt is, miképpen kell tévét csinálni, hiszen megvette Széles Gábor Echoját," Ebben különbözik a gazdáitoktól, mert ők se újságot, se tévét nem tudnak működtetni. Csak az érdekesség kedvéért a hírportálok az interneten az alábbi érdeklődést mutatják. Origo 52% Index 42,3% 24,hu 19,4% 444 17,7% HVG 14,9% 888 14% Híradó 9,6% TV" 8,3% Mandi 6% RTL 5,5% Mno 4,6% ATV 3% Égtek Jenő, nagyon égtek!
balbako_
2017. március 02. 17:15
25 éve ugyanazt írja Lengyel. Gyűlöli Orbánt, az orbáni gazdaság rossz, az összes többi jó. A tények őt egyáltalán nem zavarják, csak már a hülyeségeit a családja is unja.
moricka13
2016. december 30. 09:03
Veress Jenőke! Arról kérdezd meg a 100 leggazdagabbat, hogy miből és hogyan lett az első 1 milliója! Ha szóba állnak veled és válaszolnak is rá őszintén, Legény lehetsz a Népszavában, még főszerkesztő is akár! Meséddel amit elérsz: Jól kiröhögnek, mert beszorultál és lemaradtál a hajtó Időről.
Antigoné
2016. december 28. 11:45
A tartalom -most az egyszer - releváns, de a stílus! Miből gondolja Jenő, hogy humoros/szarkasztikus?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!