Lerugdalják végre Gyurcsányt a színpadról?

2016. október 13. 17:46

Gyurcsány Ferencet karanténba kell zárni ahhoz, hogy az ellenzéknek bármilyen esélye legyen Orbán Viktort leváltani. Ez így van, ha tetszik, ha nem.

2016. október 13. 17:46
Nuszbaum Tibor
Reflektor

„Vasárnap újabb tüntetésre kerül sor, ám ez most egy kicsit más lesz, mint az eddigiek. Mégpedig a felszólalók miatt, akik a következőek: Hargitai Miklós (Népszabadság), Jávor Benedek (Párbeszéd), Hadházy Ákos (Lehet Más a Politika) és Juhász Péter (Együtt). (...)

Az esemény oldalán azt írják, hogy »olyanok állunk most össze vasárnap egy tüntetésre, akik a korrupció, az igazságtalanságok ellen keményen és kitartóan fellépünk.« Remek mondat, kíváncsian várhatjuk a fejleményeket. Reménykedve és némileg azért fenntartásokkal is. Pontosan emlékszünk még a millás tüntetésekre 2013-ból, amikor elindult egy látszólag tisztának tűnő mozgalom, aminek Gyurcsány Ferenc ölelő karja lett a vége. 

Ezt a hibát nem szabad többször elkövetni. Ha valahol ott van Gyurcsány, akkor ott nem lehet sem a korrupció sem az igazságtalanságok ellen fellépni. Ha ezeket az értékeket akarják a fellépők képviselni, akkor el kell határolódniuk Gyurcsánytól, meg mindenkitől, aki hajlandó szóba állni a bukott miniszterelnökkel. Gyurcsány Ferencet karanténba kell zárni ahhoz, hogy az ellenzéknek bármilyen esélye legyen Orbán Viktort leváltani. Ez így van, ha tetszik, ha nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Timur Link
2016. október 14. 14:41
Gyűljetek egybe kedveskéim és előbb utóbb kiderül, hogy mennyire szét is húz az Összefogás2.0!
catalina9
2016. október 14. 13:17
Pinter68 [Hozzászóló kiszűrése] 2016. október 14. 10:30 Úgy, ahogy most az Együtt és az LMP teszi. Sem a szocikkal, sem a DK-val nem hajlandóak közös megmozduláson részt venni. Ezt mentsük le, aztán 2018-ban elővesszük!
civilina
2016. október 14. 11:38
"Gyurcsány Ferencet karanténba kell zárni ahhoz, hogy az ellenzéknek bármilyen esélye legyen Orbán Viktort leváltani. Ez így van, ha tetszik, ha nem." A kis naiv! Ahhoz még az is kevés lenne, ha az egész balliberális katyvaszt karanténba zárnák. Ha csak zárni akarsz kisöreg, az nagyon kevés. Próbálj meg inkább nyitni, szétnézni és megkeresni azt a karizmatikus személyiséget, aki még Orbán Viktornál is jobb. Tudom, hogy lehetetlen, de hidd el, ez a szép benne.
Csigorin
2016. október 14. 11:13
Na mi van, kezd vegre leesni a tantusz? Jo sokaig tartott...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!