Ne adjunk legitimációt október 2-án a még több lopáshoz!

2016. szeptember 27. 14:08

Most már csak néhány napot kell kihúzni és végre vége lesz ennek a népszavazásnak csúfolt kommunikációs bohózatnak.

2016. szeptember 27. 14:08
Nuszbaum Tibor
Reflektor

Nos, a helyzet a következő: ilyenkor kell erősnek lenni és embernek maradni. Minden helyzetben embernek kell maradni. Az igazságot pedig ki kell mondani. Akkor is, ha a gyűlölet, mint egy vírus, megfertőzte szinte az egész társadalmat.

Az történik ma Magyarországon, hogy egy magát kereszténynek mondott kormány szerencsétlen sorsú emberek ellen uszít. Az csak duma, hogy ez megvédi a magyarokat a terrortól, meg az iszlámtól, meg az ilyenektől. Az nem megvédés, hogy a miniszterelnök elhitte, hogyha beszól mindenkinek Brüsszelben, akkor attól erős figurájává válik az európai politikai térnek.

Mindez csak eltereli a közbeszédet a kormányzás valós minőségéről. Arról, hogy több mint félmillióan menekültek el Magyarországról, főleg azok a fiatalok, akik felemelhetnék az országot.

Mit védenek meg? Azt védik meg, hogy a Mészáros Lőrincek leraboljanak mindent, hogy Rogán 80 milliárdot játsszon ki Habony-havernak a letelepedési kötvényekből, hogy Andy Vajna megkapja az összes kaszinót, ami után nem is adózik, és ebből megveheti a TV2-öt, hogy ott is folyjon a kormányzati hazugság? Ezt minek megvédeni bármitől?

Ez a népszavazás paródia nem más, mint egy hazug, gyomorforgató, gusztustalan politikai termék, amely sokkal rosszabb hellyé teszi hazámat, mint ami előtte volt.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. szeptember 23. 07:18
Nuszbaum, nuszbaum, olyan ismerős a neved?
Vén Csataló
2017. április 04. 20:03
Kretén.
balbako_
2017. március 26. 17:58
Arra buzdít, hogy a bukott baloldal megerősödhessen (vaqy legalább nagyobb lehessen a pofája) persze - és ez esetükben rutinszerűen megszokott - az ország érdekeivel ellentétben! Ha létezik aljasság ez az!
Viator
2017. március 21. 13:48
Döbbenetes, mennyi ember őrült bele az orbángyűlöletbe. Bármit kérdeznek tőlük, ők csak azt hörgik, hogy "Orbán". Akár a saját országuk jövőjét is feláldoznák, ha valami módon árthatnának neki. Szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!